Türk medyası içinde "Yeniçağ" isimli MHP düşmanlığı için misyon yüklenmiş bir gazete var...

Bu gazetenin öne çıkan tek kimliği budur. Bu kimliklerini yaşatmak ve başarıya ulaştırmak için herkesle işbirliği yapmaktan asla çekinmemektedirler. MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığını diri tutmak için gazete sayfalarında her türlü renk cümbüşünü meydana getirmektedirler. MHP'ye düşmanlık adına yeri geliyor AKP'yi haklı çıkarmak için haberler yapılıyor, yeri geliyor Doğu Perinçek'e sahip çıkan propagandalar yapılıyor, yeri geliyor "Umudumuz Baykal" başlıklı yazılar kaleme alınıyor.

Bu gazetenin içinde MHP'ye oy veren bir tane kişi olmamasına rağmen, aynı gazetenin MHP içinde muhalif bir yayın organı olarak anılması da akıl sağlığı ile oynayan bir durum olmaktadır. MHP'nin içinde muhalif değil, MHP'ye yönelik bir düşman karargâhı olduğunu anlayan anladı, anlamayanlarda bu gerçeği artık görmek zorundadırlar.

Yeniçağ isimli bu fitne karargâhı, MHP'nin politikalarını, düşmanlık temelinde çarpıtarak kamuoyuna sunmaktadır. MHP ve Ülkücü Hareketle ilgili hangi habere imza atarlarsa atsınlar tek düşünceleri MHP'ye zarar vermek ve MHP'nin yükselen başarı grafiğini engellemek adına olmaktadır. Bu manada başarı sağlamak için her dönem yeni birilerini bulup, desteklediler. Geldikleri sonuç hep hüsran oldu... Ama onlar yılmadılar, usanmadılar MHP'nin içinde fitnenin önderliğini yapacak birilerini yine vitrine çıkardılar.

Geçen günlerde, MHP düşmanlığını temel düşünce ve eylem olarak kabul eden Yeniçağ isimli bu gazetede vitrine çıkartılmaya çalışılan yeni isim Koray Aydın hakkında bir yazı kaleme alıp, 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi il il gezip, MHP'nin milyonların destekleri ile ulaşacağı başarısını engellemek için çeşitli faaliyetlerin yapıldığını kamuoyuna aktarmıştım.

"Koray Aydın Kime Hizmet Ediyorsun?" başlıklı yazımız www.etikhaber.com sitesinde ilgi ile karşılanarak büyük bir okunma oranına sahip oldu, ayrıca diğer birçok sitelerde de yayınlanarak on binlerce okuyucuya ulaştı.

Yeri gelmişken, önceki yazımın altına yorum yazan tüm okuyucularımıza teşekkür ediyorum. Ancak dikkatimi çeken bir konu oldu. Yazıma muhalefet eden, eleştiren arkadaşlarımızın hepsinin ortak özelliği konuyu çarpıtma girişimleridir. Yazımla alakası olmayan konularda yorum yapmaktadırlar. Çünkü yazımda sorduğum soruların cevaplarını kendileri de bilmektedir.

Koray Aydın'ın eskiden ne yaptığı, ne görevlerde bulunduğu konusunda yazımda hiçbir cümle bulunmamaktadır. Ancak, sanki o tip şeyler yazmışım gibi konuyu oraya çekmeye kalkmışlardır.

Bu sebeple şu soruyu bütün okuyucularımıza tekrar sormakta fayda görüyorum:

Seçimlere bir ay kala MHP'yi karalamak için yollara düşen Koray Aydın kime hizmet etmektedir? MHP'nin bir kişinin bile oyunu kaybetmesi demek AKP'nin oyunun artması demek olduğuna göre şu soruyu (Lütfen sorumu başka taraflara çekmeden doğrudan cevabını veriniz) soruyorum: MHP'yi karalayarak AKP'ye oy kazandıran Koray Aydın'ı bir MHP'linin desteklemesi mümkün müdür? AKP'ye çalışan bir anlayışı, MHP'li birinin desteklemesi akla ve mantığa ne kadar uygundur?

Neyse kaldığımız yerden devam edelim...

MHP'ye zarar vermek adına Yeniçağ isimli gazete tarafından desteklenen Koray Aydın'la ilgili "Efsane" yakıştırmaları ile yapılan manşet propagandaları halen hafızalardadır. Yeniçağ Gazetesi MHP düşmanlığının basındaki sesi, Koray Aydın da seçimler öncesi özellikle MHP'nin başarılı olacağı kamuoyu tarafından bilenen illerdeki yapmış olduğu faaliyetlerle bu sesin figüranı olmaktadır.

MHP'nin başarısını engellemek ve MHP düşmanlığı yapmak isteyenlerin başköşede oturtulduğu Yeniçağ Gazetesi adeta medyadaki fitne konutu gibi çalışmaktadır.

Yeniçağ Gazetesi bu çalışmalarından birisini bugün manşetten ve köşe yazıları ile MHP'ye saldırarak göstermiştir.

29 Mart 2009 seçimlerine yaklaşık bir ay gibi kısa bir zaman kala MHP'ye yönelik yapılan bu saldırılar bir tek sonucu ortaya çıkmaktadır. O da AKP'ye hizmetten başka bir anlam değildir.

Bu gazete 22 Temmuz 2007 seçimlerinden önce de bir sahte anket çalışmasını manşetten okuyucularına duyurmuş ve "AKP yine iktidar olacak, MHP'de %5 oy alacak" şeklinde haber yapmıştı. Zaten o dönemde Yeniçağ'ın ilan gelirlerindeki dikkat çekici artışı "MHP'ye Saldırmanın Karşılığı 1.7 Trilyon mu?" başlıklı haberimizde gözler önüne sermiştik.

Bu gazete ve bu gazetenin MHP'yi yıpratması için sahip çıktıkları, hep seçim sonrası hesapları için, seçim öncesi saldırılarını yoğunlaştırmaktadır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye karşı hiç kesmedikleri saldırılarını seçim öncesi artırmalarının tek sebebi MHP üzerindeki hesapları içindir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin toplumsal huzuru korumak için, devlet adamı duruşu ile sergilediği davranışlarını çarpıtarak manşetten yalana dayalı bir şekilde haber yapan Yeniçağ isimli gazete, MHP'ye yönelik nefret ve düşmanlık duygularını bu şekilde tatmin etmektedir.

Aynı gün, bu gazetenin iki köşe yazarı da bu manşeti besleyen yazılar kaleme alarak, bu fitneyi güçlendirmeye çalışmışlardır.

Bu iki yazarın ortak noktası da isimlerinin ya da soyadlarının sahte olduğudur. Birisi İsrafil Kumbasar, diğeri de Ahmet Seyhan... Bu iki yazar, bu gazetenin nöbetçi MHP ve Devlet Bahçeli düşmanı yazarlarıdır. Başka yazdıkları ve yazabildikleri konuları yoktur.

Ahmet Seyhan'ın kim olduğu bilinmemekte, büyük ihtimal mahlas kullanmaktadır. Bu kişinin İsrafil Kumbasar'la aynı kişi olduğu da söylenmektedir. İsrafil Kumbasar'da 1998'li yıllarda "Yeğin" soyadını kullanıyordu, şimdilerde ise Kumbasar'ı tercih ediyor. Değişen kimlikli ve değişen soyadlı olmayı seviyor herhalde...

İsrafil Kumbasar'ın değişen düşüncelerine bir örnek daha mı istiyorsunuz, alın size çok iyi bir örnek...

İsrafil (x) soyadı meçhul bu kişi daha önce bir ay gibi kısa bir zaman Ortadoğu Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapıp, dengesizliği yüzünden gazeteden uzaklaştırılmıştı.

O gazetede ne mi yazıyordu? Ne yazacak bugün köşesinden MHP'ye ve liderine saldırdığı YENİÇAĞ gazetesine saldırılarda bulunuyor, onları aşağılıyor, yazarlarına hakarete varan cümleler kuruyordu:

Tarih:19 Eylül 2002

Gazetenin İsmi: Ortadoğu

Yazarı: İsrafil Kumbasar

Yazının Başlığı: YENİÇAĞ'ın Ekabirleri ve Gündem !



"İsimleri lazım değil...



Onları hepiniz yakından tanıyorsunuz...



Türk milliyetçiliği doğrultusunda yayın yapan bütün gazetelerin köşelerine çöreklenip, yeni kalemlerin yetişmesine engel olan "az değerli" çok önemli Türk büyüklerindendir.



Genç Gazeteciler arasında ‘ekabir takımı' olarak bilinirler...



Bir kısmı haftalık yayın yapan Kurultay Gazetesi'nde yazıyordu. Şimdi günlük olarak çıkan YENİÇAĞ gazetesine kapağı attılar.



Gazetenin ‘stratejik öneme sahip' bütün köşelerini tuttular...



Sonra? Sonrası malum!..



Gene o kendi kafalarında kurdukları 'gerçeklerden kopuk' toz-pembe dünyanın ‘yıkama-yağlama' gündemini sütunlarına taşıyorlar...



Onlar için ‘bugün' diye bir olay yok! Ya ‘geçmişin hayallerinde ‘ ya da ‘geleceğin sanal aleminde yaşıyorlar'



Yoksulluk,yolsuzluk,işsizlik,enflasyon,bir ahtapot gibi bütün ülkeyi kolları arasına almış!..



Millet sermiş, sefilmiş, açmış, perişanmış... Onların hiç umrunda değil...



Gündemlerinde ya ‘Yeni Dünya Düzeni' ya ‘Avrupa Birliği' ya da ‘Papa Yeni Gine' var...



Biraz ‘kendilerini' pohpohlama, biraz ‘birilerine' methiye dizmek ile günü kurtarmaya çalışıyorlar...



Her biri Allah'ın özene bezene yarattığı ‘kutsal birer varlık' mübareklerin...



Burunlarından kıl aldırmıyorlar..



İşte bu ekabir takımı, yakında ‘okurlarıyla kucaklaşmak için' Türkiye gezisine çıkıyorlar.



Gezi 'kendilerine biçtikleri rol gereği' Samsun'dan başlıyor.



Altlarında Milliyet'inki gibi bir tır olacak mı bilmiyoruz!



Ancak, her ihtimalde ‘vatandaşla burun buruna' gelecekler. Sohbet toplantılarına katılıp dert dinleyecekler...



İnşallah gözlerinin üzerindeki perde kalkar ve ‘milletin gerçek gündemini görürler'



Kolay gelsin Ekaaabirun..."

Soyadı meçhul İsrafil o günlerde Yeniçağ Gazetesi'ni ve yazarlarını bu şekilde tarif ediyordu. Şimdi ise bu gazetede, o aşağıladığı yazar arkadaşları ile MHP'ye saldırmanın ortak duygusunu yaşıyor.

Yeniçağ Gazetesi'ni en iyi tarif eden herhalde İsrafil'in 19 Eylül 2002 tarihli yazısındaki "Onlar için ‘bugün' diye bir olay yok! Ya ‘geçmişin hayallerinde ‘ ya da ‘geleceğin sanal âleminde yaşıyorlar'" şeklindeki bu cümlesi olmuştur.

Bunlarda var olan tek gerçek MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığıdır. Bunu da yalan, iftira ve sanal âlemden malzemelerle yapmaktadırlar.

Türk milliyetçilerinin fazla dikkate almadığı bu gazete ve yazarları bizim dikkate aldığımız sanılmasın...

Bizim yaptığımız "Sinek küçük ama mide bulandırır" sözünden yola çıkarak mide bulantısına yol açacak adresleri, Türk milliyetçilerine göstermektir. Bu adresleri Türk milliyetçileri iyi bilirse, zaferle sonuçlanacak hedefe en kısa zamanda ulaşmak daha da kolaylaşacaktır...

Yeniçağ Gazetesi'ndeki sahte isimlerin, sahte soyadlıların MHP düşmanlığının kimlere hizmet olduğunu artık tüm MHP'liler anlamalı ve görmelidir.

AKP'ye hizmetin ve MHP'ye zarar vermenin yolu Yeniçağ okumaktır. Okuyanlar ve okumayanlar belli olsun...

- - - - -