Teröristle Sarmaş Dolaş Olana Ne Demeliyiz?

Başbakan’ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğan yine zırvalamış ve hadsizlik sınırlarını aşmıştır. Terör örgütüne destek veren insan müsveddelerini savunacak kadar da çukura batmıştır.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğan tv ekranlarından akla hayale gelmeyecek şekilde ülkücüler ve ülkücülerin lideri hakkında iftiralar atmaktadır. Örneğin MHP’yi soy sopla uğraşmakla suçlamış Akdoğan. MHP’nin kimsenin soyu sopu ile işinin olmadığı ortada, Akdoğan’ın lafıyla 44 yıllık bir siyasi hareket olan MHP kirletilemez. Ancak şunu sormakta fayda var; AKP’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana her ne hikmetse Türk olan, Türküm diyen herkes dışlanırken, zulme uğrarken; PKK’lıyım, teröristim diyenler sürekli baş tacı edildi. Şimdi bu yapılanlar terör örgütü ve terörizmi savunmak, desteklemek değil midir? Ya da Türklüğe karşı bir soy sopculuk yapmak değil midir? Acaba, Akdoğan ve benzerlerinin bu ruh halinin sebeplerinden biri kendilerinin teröristlere terörist diyememesinden mi kaynaklanmaktadır?

Akdoğan, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin grup toplantısındaki sözlerine Twitter’dan cevap vermiş.

“Bahçeli Başbakan’a hain, Baydemir’e şeytan, Perwer’e soysuz, Barzani’ye alçak, Kaya’ya terörist demiş. Hakaret, terbiye ve zihniyet sorunudur. Ar damarını çatlatan, insaf ölçülerini yerle bir eden, her türlü ahlak ölçüsünü anlamsızlaştıran bu üslup, ciddi şekilde ıslaha muhtaçtır” demiş

Yıllardır terör örgütü ile içli dışlı olan, en son “Türkiye Kürdistan’ı” ifadesini kullanan Baydemir’e şeytan demekten, “Türkiye terörist bir devlettir. Apo barış elçisidir” diyen Şivan Perver’e soysuz demekten, “Arabam şerefsizlerin ülkesinde kaldı” diyen, ülkemizde ayrılık tohumlarını yeşerten Ahmet Kaya’ya terörist demekten daha doğal bir şey olabilir mi Akdoğan? Ve bütün bu terör örgütü destekçilerini ve hainleri savunanlarda onlarla aynı safta olmaz mı Akdoğan? Teröristle sarmaş dolaş, kol kola olanlara ne dememiz gerekir? Nasıl bir izan, nasıl bir insaf, nasıl bir karakterle bu olayı yorumluyorsunuz? Teröristlere terörist demekten daha doğal bir şey var mıdır? Bizce teröristleri savunanların çok ciddi bir ıslaha ihtiyacı bulunmaktadır.

İşlerine geldiği zaman, işlerine geldiği gibi konuşmayı adet haline getirenler dün bu geleneği yine devam ettirmişlerdir. Salı günü yapılan grup toplantısında rahmetli Başbuğumuzun adını ağzına alanlar, yakın zamanda yine Ülkücü-Milliyetçi kardeşlerim demeye başlarsa kimse şaşırmasın. 12 Eylül 2010 referandumundan önce rahmetli dava şehidimizin mektubunu okuyarak sahte gözyaşı dökenlerden, 2013 yılında miting meydanlarında 3-5 serseriye 3 Hilalli bayrak açtıranlardan, kendi menfaatleri uğruna bütün kutsiyetlerinden vazgeçmeye hazır olan bugünün ihanet şebekelerinin ayakçılarından her şey beklenir.

Sayın Başbakan’a sormak isteriz; Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş hangi vatan hainini sizin gibi yüceltmiş ve kutsamıştır.

Mustafa Kemal Atatürk sizin "iki ayyaş" diye tarif ettiğiniz, Anıtkabir'de saygı duruşunda bulunmayı "Sap gibi durmaya gerek yok" diye küçümsediğiniz, sözlerini dağlardan, taşlardan temizlediğin, resimlerini devlet nişanlarından çıkardığınız kişi değil midir?

Alparslan Türkeş sizin "Irkçı-kafatasçı diye hazırladığınız Kürt raporlarında iftira attığınız, her fırsatta fikirlerine ve onun Bozkurt evlatlarına hakaret ettiğiniz kişi değil midir?

Ama şu açıktır ki, “sizin cemaziyel evvelinizi de biliriz, Fatiha okumasını bilmeyenler” diyerek saldırdığınız Ülkücüler, bugün bütün hainliklerinize yüzünüze tek tek vurmaktadır ve buna devam edeceklerdir.

Terörist başına sayın, şehitlerimize kelle diyenler. Türkiye Cumhuriyeti ibaresinden rahatsız olup her taraftan kaldıranlar, Ne Mutlu Türküm Diyene ibaresini hazmedemeyip vinçlerle yerle bir edenler, Diyarbakır’ın teröristlerle içli dışlı belediye başkanı ile el ele tutuşanlar, peşmerge başının kafasını temizleyenler, PKK terör örgütü ile aynı şekilde Kürdistan ifadesini kullananların MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin adını ağızlarına alamazlar.

Hayatlarında bir kez dahi milli duygu ve hassasiyetle duygulanıp gözyaşı dökmeyenlerin Ahmet Kaya için salya sümük ağlamaları gayet doğaldır. Ahmet Kaya, Şivan Perver PKK’lıdır. Ve bunu biz söylemiyoruz kendileri söylemiştir, yaptıkları ile göstermiştir. Şimdi Akdoğan’a soruyorum; PKK’lıları bu kadar şiddetli savunmak, hangi ruh halinin göstergesidir?

Yalçın Akdoğan’a tavsiyemiz yapılacak olan ilk BDP mitingine katılması ve bir PKK paçavrasını ya da Peşmerge elebaşı Barzani'nin Diyarbakır'da gördüğü için çok mutlu olduğu ve daha önce hayallerinde bile göremeyeceğini söylediği Kürdistan paçavrasını 3 kere öpüp başına koymasıdır. Bu şekilde herkes layık olduğu yerde, layık olduğu şekilde yaşayacaktır. Bu sayede hem şöhretine şöhret katacak, hem de başdanışmanlıktan bakanlığa terfii edecektir.