Uzun süredir MHP ile ilişkisi bulunmayan, muhalif çalışmalarını sessiz -sedasız yürüten, ismi etrafta pek duyulmayan Koray Aydın'ın seçimlere 1 ay kala hareketlendiğini görüyoruz.

Muhalif cephenin yeni neferi olarak ortalığa sürülen Koray Aydın geçtiğimiz günlerde, yanında Yusuf Kırkpınar, Orhan Bıçakçıoğlu, Halil İbrahim Oral gibi birkaç tane daha eski milletvekili ile birlikte Ankara'dan İzmir'e giderken yol güzergâhında bulunan ve özellikle bu seçimlerde MHP'nin çok başarılı çıkacağı tahmin edilen Afyon, Uşak gibi illerdeki bazı özel işbirlikçileri ile birlikte, MHP Genel Merkezini eleştiren konuşmalar ve faaliyetlerde bulunmuştur.

Ülkenin içerisinde bulunduğu durum ortadadır. Şu an iktidarda, ABD'nin Ilımlı İslam projesi çerçevesinde iktidara getirilen, Başbakanlığı'nı BOP eşbaşkanının yaptığı ve süpürülmeyip kullanılan bir siyasi parti olan AKP bulunmaktadır.

Ve bu AKP'nin özellikle milli birlik ve bütünlüğümüzü derinden sarsan faaliyetleri hepimizin malumu...

Böyle bir dönemde yapılması gereken AKP'ye karşı tek yürek olup AKP'yi iktidardan indirmeye çalışmak değil midir?

Buna rağmen, yaklaşan seçimler öncesi MHP'yi karalama faaliyetlerine hız kazandıran yapan Koray Aydın ve etrafındaki 3-5 tane eski milletvekili müsveddesine sormak isterim:

MHP'yi karalama faaliyetleri ile kime hizmet etmektesiniz?

AKP'nin milli birlik ve bütünlüğümüzü temelden sarsan eylemlerine dur diyebilen ve AKP'yi bulunduğu yerden aşağı indirecek tek siyasi güç olan MHP'ye saldırmanızdan kimler faydalanacaktır?

Bu faaliyetler yapılırken harcanan yüksek miktarlı paraların nereden nasıl bulunduğunun hesabını kim vermektedir?

Türkiye'de milliyetçilerin iktidarını neden engellemek istemektesiniz?

40 yıllık siyasi tecrübesi olan ülkücüleri, 3-5 tane çapulcunun oyununa alet olacak kadar aptal mı sanıyorsunuz?

Daha önce defalarca, AKP'nin birçok faaliyetini vatana ihanetle eş değer gördüğümü söylemiştim.

AKP ve AKP'yi yöneten çevrelerin kurduğu oyunun piyonluğunu yaparak, seçim öncesi MHP'yi karalama faaliyetlerine girişen bu şahısların da aynı derecede ihanet içerisinde olduklarını görmemek fazla saflık olacaktır.

Bu kişiler kendilerini göstermeye çalıştıkları MHP'nin içerisindeki muhalifler değillerdir. Bu şahıslar, BOP eşbaşkanına hizmet eden piyonlardır.

Ancak, ülkücülerin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu şahısların oyunlarını bozacağından, bu şahıslara geçit vermeyeceğinden kesinlikle eminim.

Çünkü artık bunların niyetleri, amaçları ve ilişkileri tamamen deşifre olmuştur.

Özellikle seçim süreçlerinde ortaya çıkan bu şahıslar sözde muhalif, özde MHP düşmanlarıdır...

Bunu anlamak, hedefe kolay ulaşmak demektir. Hedefe doğru koşar adım giden MHP'lilerde bunu anladıklarını göstermektedir.