13:21 GÜNCEL

- Siber Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Güvenlik Daire Başkanlıklarınca bu hesap yöneticileri hakkında işlem başlatıldı

12:58 SPOR

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Günay Güvenç, maksimum puan toplayıp, UEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

12:55 DÜNYA

İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ve Güney Kore Dışişleri Bakanı Cho Tae-yul yaptıkları ortak açıklamada, "Kuzey Kore’nin devam eden yasa dışı silah transferlerini ve Rusya’nın Ukrayna’daki hukuk dışı ve saldırganca savaşını desteklemek üzere Rusya’ya asker gönderildiğine dair haberleri şiddetle kınıyoruz. Kuzey Kore’ye nükleer ya da balistik füzelerle ilgili teknoloji transferi yapılması ihtimalinden de derin endişe duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

12:52 SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Elfsborg’u iyi analiz ettiklerini belirterek, maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi. Buruk, ayrıca Avrupa Ligi’nde hedeflerinin ilk 8’de yer almak olduğunu ifade etti.

12:26 DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail saldırısında hayatını kaybeden Hamas lideri Yahya Sinwar için kurulan taziye evini ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada, "Avrupa ve ABD, tüm güçleriyle İsrail’i silahlandırıp, işlediği her türlü insanlık suçunu utanmadan savunuyor" dedi.

11:39 SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Barışçıl yollar varken teröre müracaat melanettir, ihanettir, cinayettir, canavarlıktır. Türk milleti bölücü terörle yaşamaya mecbur değildir. Türkiye Cumhuriyeti devleti, bölücü terör örgütünü emelleriyle birlikte imha etmeye muktedirdir."dedi.

10:56 GÜNCEL

Trafiğe eylülde 212 bin 451 aracın kaydı yapılırken 3 bin 338 aracın da kaydı silindi.

10:55 SPOR

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen 22 yaşındaki milli oyuncu Alperen Şengün, 185 milyon dolar kazanacağı 5 yıllık yeni bir sözleşmeyle Türk spor tarihinde en fazla kazanan sporcu ünvanına sahip oldu.

10:49 YAŞAM

Bitlis'te sabah saatlerinde kar etkili olurken, Sivas'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi.

10:48 SPOR

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında yarın İsveç'in Elfsborg takımını konuk edecek.