Cemaatin gazetesi Zaman bugünlerde tıpkı AKP'li yetkililer gibi, PKK'nın savunuculuğuna soyundu.

Bildiğiniz gibi son 1 aydır ülkemizin birçok bölgesinde PKK'lılar yürüyüşler, mitingler yapıyor. Bu yürüyüşlerin, mitinglerin hepsinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne düşmanlık, saldırı ve isyan içeren eylemler, Türk milletinin sabrını zorlar bir şekilde devam etmektedir.

Şehirlerimizde devlet daireleri taşlanmakta, güvenlik görevlileri taşlanmakta, belediye araçları yakılmakta, İmralı canisinin posterleri ve PKK'yı simgeleyen bez parçaları taşınmakta ve masum gencecik çocuklarımız molotoflanan belediye otobüslerinde yanarak can vermekte...

Şehirlerimizde bunlar yaşanırken, PKK terör örgütünün silahlı güçleri de güvenlik güçlerimizi şehit etmekte.

Ve bu saldırıları terör örgütü, PKK'nın üstlenmesine rağmen AKP ve Cemaat yandaşı gazeteler tarafından olaylardan PKK aklanmaya çalışılmaktadır.

Bu PKK'yı aklama ve hoş gösterme çabası içerisinde Türk milletinin tek savunucusu haline gelen MHP'ye yapılan saldırılarda işin cabası.

Bunlardan en açık örneklerinden biri de Zaman Gazetesi yazarlarından Hüseyin Gülerce'nin bugünkü yazısında çok açık şekilde görülüyor.

Gülerce yazısında şöyle diyor:

"MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat" toplantılarının ilkini, 13 Aralık Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleştireceklerini açıkladı. İçinde bulunduğumuz kutuplaşma ortamında, bu mitingler bir endişe kaynağıdır."

Zaman Gazetesi'nin bu yazarı son bir aydır ülkenin dört bir yanında yanan ateşi görmüyor, şehitlerimizi görmüyor, belediye otobüslerinde yanan masum çocuklarımızı görmüyor, MHP'nin milli direnişinden endişe ediyor.

Türk Milletine, Türk Devletine düşman ve askerlerimize kurşun sıkan teröristlerden endişe etmeyen Hüseyin Gülerce MHP'nin adından da anlaşılacağı üzere Türkiye'de kardeşliği ve birliği pekiştirmek için, ilkini Ankara'da düzenleyeceği "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat" isimli mitinginden rahatsız olarak gerçek yüzünü ortaya koymuştur.

Bizim, Hüseyin Gülerce'ye tavsiyemiz, eline bir Apo posteri alması ve sokaklarımızda devletimize isyan eden teröristlerin içine katılmasıdır.

Çünkü Hüseyin Gülerce bu yazısı ile emin olun o PKK'lıların en ön safında yer almayı hak etmiştir.

Ve işin en önemli noktalarından bir tanesi de Gülerce bu yazısı sonrası şu sorular aklımıza geliyor:

Gülerce bu yazısı ile birilerini provokasyona mı teşvik ediyor? Endişe etmediği şehir eşkiyalarını provokasyon yapmaya mı yönlendiriyor?

EtikHaber olarak şimdiden ilan ediyoruz: MHP'nin mitinginde herhangi bir olay, provokasyon olursa bunun baş sorumlusu ve azmettirici Zaman Gazetesi ve Hüseyin Gülerce'dir.