"Kürt Açılımı" adını verdikleri ihanet projesini hayata geçirmek için düğmeye basan AKP iktidarı yandaş medyası ile kamuoyunu yönlendirmek için her yolu denemektedir.

AKP medyası en çok da milli duruşu ile ihanet projeleri karşısında milli kale gibi duran MHP üzerinde propaganda çalışmaları yapmaktadır. Bu konuda en radikal çalışmaları yapan yayın organlarının başını da Zaman Gazetesi çekmektedir.

Zaman Gazetesi başta olmak üzere diğer AKP'nin yayın organları MHP'nin milli duruşunu baltalamak için ‘eski MHP'li, eski Ülkücü, Alparslan Türkeş'in eski çalışma arkadaşları' gibi sıfatlar yakıştırdıkları kişileri sahneye sürerek ve onlardan görüş alarak MHP'yi haklı olduğu duruşu konusunda haksız çıkarmaya çalışmaktadır.

MHP ile hiçbir ilişkisi kalmamış insanlarla MHP'ye yön verme kurnazlığı içinde bulunan bu yayın organları, bu manada ilkesiz, etik olmayan bir tarzı benimsemişlerdir.

Bu konuda öncülük yapan Zaman Gazetesi'nin sergilediği bu davranışlar için birçok örnek bulunmaktadır.

MHP ile hiçbir alakası kalmayan ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in fikirlerini beğenmeyip ayrılanların kurduğu BBP'de bulunan Prof. Dr. Turan Güven'i "Alparslan Türkeş'in yakın çalışma arkadaşı ve milliyetçi camianın önemli isimlerinden Prof. Dr. Turan Güven, 'demokratik açılım' konusunda MHP'den farklı düşünüyor." Şeklinde pazarlayarak, MHP'nin ihanet projeleri karşısındaki milli duruşunu sorgulatma çabaları, düştükleri ihanet çukurundaki debelenmeleri olmaktadır. Başbuğ Alparslan Türkeş'in "ihanet hareketi" olarak nitelediği BBP'de bulunan birisi, nasıl "Alparslan Türkeş'in yakın çalışma arkadaşı" olarak takdim edilmektedir? AKP'nin yayın organları bunun mantığını nasıl izah edeceklerdir?

Prof. Dr. Turan Güven'de bu sıfatla takdim edildikten sonra MHP'ye olan alerjisini ve kinini kustukça kusarak, Zaman Gazetesi'nde konu mankeni olarak, ihanet projelerine katkı verme görevini de yerine getirmiştir.

Zaman Gazetesi ayrıca geçtiğimiz günlerde MHP eski MYK üyesi Nazif Okumuş'u da konu mankeni olarak kullanarak, MHP'nin Ermeni açılımı karşısındaki milli duruşunu gölgelemek için görüşlerine başvurmuştur.

Nazif Okumuş'u da biliyorsunuz, geçtiğimiz aylarda MHP'de Koray Aydın öncülüğünde geçekleştirilmeye çalışılan operasyonlarda başrollerde bulunmuş birisiydi. Zaman Gazetesi mi onu, o mu Zaman Gazetesi'ni buldu bilmiyoruz ama o da Başbuğ Alparslan Türkeş'in Ermenistan'la olan diyaloglarından yola çıkarak, AKP'nin Ermenistan'a verdiği tavizleri meşrulaştırmaya çalıştırmada rol almıştır.

Zaman Gazetesi Nazif Okumuş'un açıklamalarını öyle bir kullanmıştır ki, Başbuğ Alparslan Türkeş'in milli politika ile şekillenen diyalogları ile Obama talimatlı AKP politikalarını nerdeyse eşitlemiştir.

Nazif Okumuş, aldığı tepkiler yüzünden sonradan sözlerinin çarpıtıldığına dair açıklamalarda bulunsa da, tekzip yönünde bir açıklaması Zaman Gazetesi'nde çıkmadığı sürece o sözleri artık hafızalarda yerini almıştır.

AKP yayın organlarının geçtiğimiz haftalarda  "Eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Kocabaş ROJ TV'ye konuştu" başlıklı haberleri servis etmeleri de buna en büyük örnektir. Adamın MHP ve Ülkü Ocakları ile hiçbir ilişkisi yok, en son olarak Anavatan Partisi'nden milletvekilliği yapmış ama AKP'nin yayın organları buradan "Ülkücü başkan Kürt açılıma destek veriyor" anlamı üreterek akıllarda soru işareti bıraktırmaya çalışıyorlar.

Yine AKP'nin yayın organlarından Kanal Türk Tv'de hafta sonu gerçekleşen "Pazar Politika" programına Aladdin Aldemir konuk oldu. Aladdin Aldemir ülkücü hareketle bağlantısını kestikten sonra DYP Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yapmış ve AKP'li Belediyelerle de ticari ilişkileri ile dikkat çeken bir şahıstır. Kanaltürk'ün Aladdin Aldemir'i "Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı" sıfatı ile programına davet ederek, "MHP cenahından gelen açıklamalar iktidar partisinin elini güçlendiriyor olabilir. Uzlaşı konuşmayı gerektirir. Bunu yapmak zorundalar" türünden laflar söyletmesi de oyunun bir parçasıdır.

Yine AKP tetikçiliği yapan Star Gazetesi'nin manşetinden sunulan "Ülkücü Abi'den Açılım Mesajı" başlığı ile sunulan söyleşi de oynanan oyunda yerini almıştır.

Söyleşi "Kürt açılımına" destek veren Türk Ocakları'nın Hars heyeti üyesi Nevzat Köseoğlu ile yapılmış... Yıllarca Türk milliyetçiliği yaparak, Türkiye'ye gelebilecek tehlikeleri yazdığı makaleler, verdiği konferanslar ve çıkardığı kitaplarla engellemeye çalışan Nevzat Köseoğlu, şimdi ki görevinde ABD'nin Türkiye'yi de bölen haritalar üreten Büyük Ortadoğu Projesi'nde "Eşbaşkanlık" yapan, Türk milliyetçiliği düşmanlığı yapan AKP'yi "ABD projesi demek komplo teorisidir. Bölünme varmış gibi telkinler yanlış" şeklinde Star Gazetesi'nde savunmak olmuştur. Ne diyelim köprünün altından çok sular akmış demek ki...

AKP'nin yayın organları konuştuğu ve konuşturduğu kişileri ustalıkla kullanmaktadır. O konuşturduğu kişilere AKP'ye destek veren, MHP'yi de eleştiren açıklamalar yaptırıp, ihanet projelerinin gerçekleşmesi için yol açmaya çalışmaktadırlar. AKP'nin yayın organlarının son günlerde uyguladığı ve bundan sonra artarak devam ettireceği strateji budur.

Türk milliyetçileri her gün yeni bir ihanet açılımının gerçekleştiği şu günlerde, eski sıfatları ile MHP'nin politikaları üzerine açıklamalar yapan kişilere karşı dikkatli olmalıdır.

MHP, Türk milletinin üniter yapısını, milli kimliğini ve geleceğini korumak için tarihi bir görev üstlenmiştir ve bu görevini yerine getirmek amacıyla tüm hain oyunlara göğsünü siper etmiş ve sapa sağlam hareket etmektedir. Bu tarihi görevi farklı göstermeye çalışanların oyunlarına gelinmemeli ve eski sıfatları ile MHP'ye akıl vermeye kalkanlar kişileri de asla unutmamalıdır.

EtikHaber olarak bizler bunların gerçek yüzünü de Türk milletine tanıtmaya devam edeceğiz. İhanet projelerine destek veren ihanetçileri de asla unutturmayacağız.