Salı Günü Meclis'te yaşananlardan sonra AKP medyası, AKP'nin suçüstü yakalandığı olayların üzerini örtmek için hep bir ağızdan MHP'ye iftira ve karalama çabasına başladılar.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde TBMM kürsüsünde MHP'li Osman Durmuş AKP'lilerin Tayyip Erdoğan'a "Peygamber" demelerini anımsatarak, başörtüsü istismarı yapmalarını eleştirmişti. Durmuş konuşmasında, Tayyip Erdoğan ve diğer AKP'lilerin eşlerinin başörtüsü üzerinden mağdur rolü oynamaya çalıştıklarına dikkat çekerek kamuoyunun bu oyunlara düşmemesini ifade etmişti.

Ancak, olaylar o kadar somut ve gerçekken başta Tayyip Erdoğan ve diğer AKP'liler müthiş bir yüzsüzlük örneği göstererek sanki "peygamber" diyen Osman Durmuşmuş gibi onu peygamber efendimize hakaret etmekle suçlayıp, MHP'ye saldırarak, bol bol hakaretler etmişlerdir.

Tüm Türkiye defalarca Tayyip Erdoğan'ın, AKP'liler tarafından  "2. Peygamber sayıldığını", "Allah'la bir tutulduğunu", "Halife ilan edildiğini" ve "padişah ilan edildiğini" defalarca görmüştür ve bunun her türlü belgeli ispatı vardır.

AKP'lilerin kendisine "Peygamber, Allah, Halife, Padişah" demelerine kızmayan Tayyip Erdoğan, bunu eleştiren MHP'ye dil uzatmaya kalkmaktadır.

Tayyip Erdoğan ve diğer AKP'lilerle birlikte bugünde yandaş medyada ağır şekilde MHP'ye hakaret ve iftiralar yer almıştır. Özellikle Fetullah Gülen medyasının başaktörü Zaman Gazetesi hiç akla hayale gelmeyecek iftira ve uydurma haberler yaparak AKP'yi aklamaya MHP'yi karalama çalışmıştır.

Yine bugün AKP medyasının en militanı halindeki Vakit Gazetesi'nde iki isim MHP'ye saldırmış ve Osman Durmuş'u eleştirmiştir.

Bu isimler daha önce MHP'de bakanlık yapmış Ramazan Mirzaoğlu ve Enis Öksüz'dür.

Şimdi bu isimlerle ile ilgili geçmişi kısaca hatırlar isek:

Bu iki isimde MHP'de Devlet Bahçeli sayesinde bakanlık yapmış ve kırmızı plakalı araçlarda gezmiş kişilerdir. Bakanlıktan düştükleri anda MHP'ye ve MHP Liderine hakaret ve iftiralarla saldıran isimlerdir.

Bu isimler, bakanlıktan düştükten ve MHP'den ayrıldıktan sonra BBP, DYP gibi partilerden MHP'ye karşı aday olmuş kişilerdir.

Ve bu kişiler Ergenekon iddianamesinde ortaya çıkan telefon kayıtlarında MHP'ye saldırı için kullanıldığı ifade edilen isimlerle sırt sırta verip MHP'ye saldıran kişilerdir.

Bu kişiler, Hurşit Tolon'un önünde avuç ovalayan, Tolon'un ağzından çıkan sözleri vazife sayan, otel odalarında, lobilerinde karşısında saygıda kusur etmeden duran isimlerdir.

Bu isimler Mustafa Özbek'in MHP'ye karşı yaptığı bütün saldırı, toplantı vs.de omuz omuza verip MHP'ye saldıran isimlerdir.

Ve bunlar aklımıza gelince ilginç bir ayrıntı da aklımıza geliyor:

Hurşit Tolon ve Mustafa Özbek şu an Ergenekon soruşturması dolayısı ile cezaevindeler ve yargılanmaları sürüyor. Bu isimlerle birlikte hareket etmiş suçlu suçsuz herkes aynı soruşturma kapsamında tutuklandı ya da sorgulandı.

Şimdi merak ediyorum: Hurşit Tolon ve Mustafa Özbek'le sürekli birlikte olan Enis Öksüz, Ramazan Mirzaoğlu gibi isimler neden tutuklanmadı ya da sorgulanmadı?

Mirzaoğlu ve Öksüz AKP ile pazarlık mı yaptılar da bu şekilde rahat geziyorlar?

Mirzaoğlu ve Öksüz bu sebeple mi AKP yandaşı medyada MHP'ye saldırmaya devam ediyorlar?

Daha önce BBP, DYP gibi partilerden aday olan Mirzaoğlu ve Öksüz gelecek seçimlerde AKP'den mi aday olacaktır?

Bu soruların hepsi cevabını beklemektedir.Elbet ileriki günlerde her şey daha net anlaşılacaktır.

Vakit Gazetesi olmak üzere AKP'nin yandaş medyasında MHP ilgili her konuda olumsuz açıklamalar yapmak için adeta kadro olan bu isimleri tüm Türk milliyetçileri tanımış ve gerçek yüzlerini görmüştür.

Bunların amaçları anlaşıldıkça MHP'nin yükselişi de artmaktadır.