İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e yakınlığı ile bilinen Yeniçağ Gazetesi yazarı Arslan Bulut her zaman yaptığı gibi bugün ki köşe yazısında da gündemde yeralan konuları döndürüp dolaştırıp MHP'ye suçlama yapmak için getirmiştir.

Arslan Bulut'un bu hali bir takıntı hali ve yakınlık kurduklarından etkilenme durumudur. Kılavuzu Doğu Perinçek olanın her olayda, her gelişmede MHP'yi baş sorumlu ve suçlu ilan etmesi de gayet normal olmaktadır.

Anayasa Değişikliği gündemine dair MHP'nin kırmızıçizgileri bilindiği ve referandumda bu kırmızı çizgiler uğruna nasıl bir direnç gösterdiği tarihe not düşüldüğü halde, Arslan Bulut köşesinde öylesine bir kurnazlık yapıyor ki, sanki MHP AKP'nin Anayasa Değişikliğindeki ana hedefini bilmeden, onunla hareket eden, ihanetlere prim veren bir siyasi parti imajı yaratıyor.

Hâlbuki kendisinin köşe yazarlığı yaptığı gazete olan Yeniçağ, Anayasa çalışmaları kapsamında oluşturulan AKP heyetinin, MHP'yi ziyaret etmesinden sonra, bu ziyareti  "MHP "kırmızı çizgileri"ni çekti" başlığıyla haberleştirmişti. Kendi gazetesinden bihaber MHP'yi "Kurucu iradeyi değiştirmek istediğini defalarca açıklamış bir partiyle yeni bir anayasa konusunda ilk adımı atmak, MHP'nin işi midir? MHP camiası, AKP ve BDP ile birlikte hazırlanacak Anayasa'nın PKK'nın özerklik, eşit ortaklık gibi taleplerini kabul etmek veya en azından meşrulaştırmak anlamına geldiğini bilmiyor mu?" şeklinde suçlayan Arslan Bulut malum fitnesini Silivri'deki Doğu Perinçek'e selam çakmak için mi yapmaktadır? Çünkü biliyorsunuz Doğu Perinçek'te uzaydaki bir cisim hareketliliğinden bile MHP'yi suçlayan bir anlayışın sahibidir.

Doğu Perinçek ile "Türkçü-Devrimci Diyalogu" kurup, bunu kitaplaştıracak kadar ona yakınlık duyan Arslan Bulut'un üstadının yolundan gitmesine bu son yazısı bir başka örnek daha olmuştur.

Arslan Bulut yıllardır bu tür zehirli propagandaları sürdürmekte ve bu propagandalarını MHP'ye akıtma gayreti göstermektedir.

Hatırlar mısınız bilmem ama İmralı'daki teröristbaşı Öcalan bir zaman, içinde Dev-Genç kurucularından Sarp Kuray gibi isimlerin bulunduğu heyet oluşturmuş, kendi propagandasını yaptırmak için bazı gazetecilerle görüştürmeler yaptırmıştı. Sarp Kuray'ın görüştüğü gazetecilerden biri de Arslan Bulut'tu... Sözde milliyetçi yazarda bu propaganda da konu mankeni olmuştu. Bir dönemler PKK'ya en büyük propaganda desteğini veren, ona gül uzatacak kadar sevgi besleyen Doğu Perinçek ile "Türkçü-Devrimci Diyalogu" kurması da Arslan Bulut'un niçin hep bu çevreler tarafından tercih edildiğinin göstergesidir.

Merhum Alparslan Türkeş'in vefatından hemen sonra MHP'nin 30 yıl ABD-İsrail ekseninde olduğuna dair yazılar kaleme alanda Arslan Bulut'tan başkası değildi. Biliyorsunuz bu propaganda da Doğu Perinçek ve ekibine aittir.

Doğu Perinçek Silivri'de ama fikirlerinin, düşüncelerinin ve zihniyetinin uygulanması Yeniçağ Gazetesi'nde Arslan Bulut'un köşesinde hayat bulmaktadır.

Silivri'deki Doğu Perinçek ile duygusal ve fikirsel bağı olan Arslan Bulut, "Ergenekon Arslan'ı" olmak için uğraşıyorsa yanlış yerde bulut olmaya çalışıyor.

Çünkü MHP'liler kendisini çok yakından tanıyor.

O Silivri'ye kendi çapında selam çakmaya devam etsin...



- - - - -