Son günlerde MHP ve Ülkücü Hareket üzerinde kışkırtmaya yönelik plan ve projeler anlamında yeni oyunların oynanmaya çalışıldığı gözükmektedir. Açıkça ifade etmek gerekir ki bu tarzda söylem ve eylemde bulunanların amacı MHP'yi ve Ülkücüleri karıştırmaktır.

Son zamanlarda bu konunun başını çeken isim ise Ülkücü Hareket ile hiçbir alakası olmayan, Ülkücü dahi olmayan emekli subay Erdal Sarızeybek'dir.  

Ülkücülerin Türk Milleti'ne karşı beslediği samimi duyguların ve sevginin farkında olan Sarızeybek'in kendi reklamını yapmak ve provokasyonlarına alet etmek için Ülkücü Hareketi hedef olarak seçmiş olduğu görülüyor.

Her ülkücü, Erdal Sarızeybek gibi, ülkücülerin milli duygularını istismar ederek, onları sokağa çekmek istercesine Türkiye'de kaos ortamı yaratmayı amaçlayanların ekmeğine yağ süren söylemlerle hareket edenlere karşı uyanık olmalıdır.

Ülkücü bile olmayan bu ismin Ülkücü Hareket'e yönelik söylemlerindeki yönlendirme amacı Ülkücü Hareket nazarında yok hükmündedir!

Bu itibarla Erdal Sarızeybek'in MHP ya da Ülkü Ocakları'na bağlı olan herhangi bir teşkilatta Ülkücüleri kışkırtmak için konferans veremeyeceğini, Ülkücüler adına yorum yapamayacağını herkes iyi kavramalıdır.

Son zamanlardaki yazı ve konuşmalarında, iktidardan çok MHP'yi hedef alarak saldırıya geçen Erdal Sarızeybek'in misyonu kendini açığa vermiştir. Bu kışkırtıcı misyonun kime hizmet etmeye çalıştığı çok net ortadadır.

Erdal Sarızeybek'in art niyeti anlaşılmıştır. Bu niyet karşısında, Ülkücüler bundan sonra oldukça hassas davranacaktır.

Tüm ülkücüler ve ülkücü teşkilatlar Erdal Sarızeybek gibi Ülkücü olmayan ve ne olduğu belirsiz bir adamın kendileri üzerinde fikir beyan etmesine kesinlikle izin vermeyecektir.



Erdal Sarızeybek'ten Mete Kılıç'a Tekzip (02-04-2012)