Geçtiğimiz 2009'nun son aylarına doğru, Avaztürk ismini taşıyan bir haber sitesi yayın hayatına başladı. Bu sitenin kadrosuna şöyle bir göz attığımızda bugüne kadar her telden çalan ve oynayan kişilerin yan yana gelmiş olması dikkat çekmektedir.

Bu sitede kimler yok ki, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başbakanlığı döneminde basın müşavirliği görevini yürüten ve bir dönem Koray Aydın ile de çalışmalar yapan Ahmet Takan, Doğu Perinçek ekibine ait Aydınlık Dergisi'nde bir dönem muhabirlik yapan Necdet Pekmezci, 57. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nde Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu'nun Basın Müşavirliğini yapan Müesser Yıldız ilk göze batanlardır.

Bu zihniyetlerin oluşturduğu koalisyonun yayın politikasında öne çıkan ise MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili konularda ‘sulandırma' haberlerinin üretilmesi olmaktadır.

Bu sitede art arda çıkan haberlerin tamamı bu özellikleri taşımaktadır.

Türkiye'nin ciddi meselelerine odaklanmış MHP'nin gündemini gölgelemeye çalışan ve aynı zamanda MHP ve Devlet Bahçeli ile ilgili konuların reyting yaptığının farkında olan bu site, her gün 1-2 ‘uydurma ve düzmece' haber hazırlayarak kamuoyuna sunmaktadır.

Eski MHP'li, Aydınlıkçı, Fethullahçı birlikteliğinden bu sitede oluşan koalisyonun, MHP ve Devlet Bahçeli hakkında özel bir çalışma ekibi oluşturduğu ve birilerinin de bunlara ‘köstebek hizmeti' sunduğunu dikkatlice takip ediyoruz.

Gün geçtikçe oy oranı yükselen ve Türk milletinin büyük teveccüh gösterdiği MHP'yi engellemek için propaganda araçlarını kullananlar arasında kendince yer tutmaya çalışan Avazcıların, ‘uydurma ve düzmece' haberlerine ve ayrıca ‘sulandırma operasyonlarına' karşı MHP'ye gönül vermiş olan herkesin dikkatli olması ve bunları ciddiye almaması gerekmektedir.

Her cepheden MHP ve Devlet Bahçeli'nin hedef alındığı günümüzde, kirli bilgilerle ve kara propagandalarla avazı çıktığı kadar bağıranların, fitne ve fesat yapanların koalisyonu deşifre olduğu için verecek hiçbir zararları da zaten olmayacaktır.

Avaztürk'teki ekibinde artık deşifre olmanın neticesinde ‘köstebeklerini' toplayıp, MHP'nin üzerinden ‘reyting yakalama ve fitne üretme kanallarını' çekmesinin vakti gelmiştir.

Çünkü deşifre olanın başarı şansı asla olmayacaktır.