Recep Tayyip Erdoğan ile akrabalık bağlantısı olan Sabah Gazetesi, bu bağını koruyabilmek adına tam hız yalan propagandalarına devam ediyor. Basın ahlak ve ilke sahibi olmadıkları yayın politikalarından anlaşılmaktadır.

Referandum sürecinde manşetten verdikleri yalan haberlerle halkın iradesini etkilemeye çalışan, giydikleri donu bile Barzani'den aldıkları ihalelerle alanların sahip olduğu Sabah Gazetesi, MHP'nin içinde bulunduğu 57.Hükümetin Barzani'ye "don yardımı" yaptığını söyleyecek kadar küçülen iftirayı atmıştı. MHP Lideri Devlet Bahçeli Sabah Gazetesini muhatap dahi almadan doğrudan Recep Tayyip Erdoğan'ı bu iddiaları ispata çağırmıştı. Daha Recep Tayyip Erdoğan'dan ve damadının başında bulunduğu Sabah Gazetesi'nden henüz bir açıklama gelmedi. İftiraları askıda bekliyor.

Sicilleri yalan ve iftira haberlerle kabaran Sabah Gazetesi, yazarları aracılığı ile MHP'ye yönelik karalama düzeyindeki yayın politikasına aynen devam ediyor.

Hiç kimsenin ciddiye almadığı, televizyon programlarına sarhoş çıktığı bilinen ve Başbakan Erdoğan'ın davetli olduğu yemekli toplantıda bile karşısında zil zurna sarhoş çıkacak kadar pervasız, Türkiye'nin meşhur dergileri Playmen ve Esquire'de medya tecrübesi kazanmış Emre Aköz isimli yazar köşesinde saçmalıklar kusmaya devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan sigara içenlerin paketini toplamak yerine yandaş yazar Emre Aköz'ün elindeki kadehleri toplamalı ki, kaybetmiş iradesi ile etrafa iftira saçmasının önüne geçsin...

Aköz, bugün köşesinde yine her zaman yaptığı gibi MHP'yi ve Devlet Bahçeli'yi hedef alan bir yazı kusmuş ve AKP'ye yaranmanın inanılmaz çabasını vermiştir.

Emre Aköz demiş ki; "MHP'nin ciddi bir oy kaybına uğradığını düşünüyorum."

Daha da ileri gitmiş Bahçeli'nin MHP'ye oy kaybettirdiğinden bahsetmiş.

Mantıklı bir açıdan bakarsak AKP beslemesi ve tetikçisi haline gelen medya ve yazarlar için MHP'nin oy kaybetmesi mutluluk verici bir şey olması lazım ki zaten MHP'ye oy kaybettirme amaçlı çalıştıklarına, yazdıklarına şahidiz.

O zaman şunu sormak lazım Emre Aköz'e...

MHP oy kaybediyorsa sen ve senin gibiler için mutluluk değil mi? Daha ne istiyorsun Emre Aköz zil takıp oyna yada vur kadehleri kadehlere zil zurna sarhoş ol istediğin oluyor..

Yine aynı basit mantık açısından bakarsak MHP'ye düşmanlığı aşikar olan kişilerin MHP'ye oy kaybettirdiğini söyledikleri Devlet Bahçeli'yi sevmeleri, övmeleri gerekmez mi? Ama bakıyorsunuz MHP'ye düşmanlığı sabit olan kişiler "Devlet Bahçeli MHP'ye oy kaybettiriyor" diye dert yanıyorlar. Ne hazin bir çelişkidir değil mi?

Acaba AKP beslemesi ve tetikçisi medyanın, Devlet Bahçeli düşmanlığı, bugüne kadar her türlü siyasi komplolara, tezgahlara, baskılara rağmen Bahçeli ve liderliğindeki MHP'yi ele geçirememenin, kontrol altına alamamanın verdiği sinirden kaynaklanıyor olabilir mi? 

AKP beslemesi yazarların MHP ile ilgili yazdığı yazılarda kesinlikle objektiflik, etik, ilke, doğruluk gibi kavramları aramıyoruz. Çünkü iradesi olmayan birinin bunları ölçü alması mümkün değildir.

Bu yazıyı yazma sebebimiz de Emre Aköz'ü ciddiye alıp adam yerine koyduğumuzdan değildir. Böyle ciddiyetsizlerin AKP kucağından Türk milliyetçilerine saldırmasına dikkat çekmek için bu yorumu kaleme aldık...

Emre Aköz sana sesleniyoruz Recep Tayyip Erdoğan sen duy..

- - - - -