Seçim çalışmalarını Bünyan ilçesinde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve 28. Dönem Milletvekili adayları, iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

“ZİLLET İTTİFAKI EMPERYALİZMİN HİZMETİNDEDİR”

İftarda konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Zillet ittifakı emperyalizmin hizmetindedir. Zillet ittifakı krizdir, kaostur." ifadesinde bulundu.

“CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ DAHA DA KÖKLEŞECEK”

Özdemir, "Cumhurbaşkanlığı sisteminin kökleşmesi ve devam etmesi çok önemli. İnşallah yeni dönemde sizlerin oyları ile birlikte Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesiyle birlikte yapacağımız yeni anayasayla Cumhurbaşkanlığı sistemi daha da kökleşmiş olacak, Türkiye 21. yüzyılda ihtiyaç duyduğu ne varsa kavuşmuş olacaktır. Bu reform hareketlerinin her anlamda devam etmesi lazım" dedi.

“ATATÜRK HAYATTA OLSA İNANIN BUNLARI İZMİR'E KADAR KOVALAR”

"Ne yapacağını bilmez bir edayla hareket eden zillet ittifakının başını Cumhuriyet Halk Partisi çekiyor" diyen İsmail Özdemir, "Ne zaman sıkışsalar 'Biz Atatürk'ün partisiyiz', 'Biz Kuva-i Milliye geleneğinden geliyoruz' diyorlar. Gerçekte öyle mi? Türkiye'yi kuran, emperyalizme karşı savaş veren, Türk milleti ile birlikte İstiklal Harbi'ni başlatan, yeni bir devlet kuran ve bölünmez bütünlüğünü ilan eden Mustafa Kemal Atatürk var. Bir tarafta da bakıyorsunuz, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla beraber, Türkiye'nin bölünmesini isteyen çevrelerle aynı söylemlerde buluşup, Türkiye'ye özerklik getireceğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcıları var. Atatürk hayatta olsa inanın bunları İzmir'e kadar kovalar, bir kez daha bunları denize dökerdi. Bu günkü Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mustafa Kemal Atatürk ile hiç bir bağı ve bağlantısı kalmamıştır. Mustafa Kemal Atatürk çıktığı yolda Allah'a sığınmış ve Türk Milleti ile birlikte yürümüştür. Cumhuriyet Halk Partisi bu gün ise terör örgütünün siyasi uzantılarıyla yol yürüyor. Mustafa Kemal Atatürk çareyi Türk Milleti'nin kendisinden bilirken, CHP'nin bu günkü yönetimi çareyi Brüksel'de, Berlin'de arıyor. CHP Atatürk'e düşman olan kadrolar tarafından ele geçirilmiştir. Burada CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızın artık 'dur' demeleri lazım" diye konuştu.

İP’E TEPKİ: İHANETE VE PROJEYE HİZMET EDİYOR

Konuşmasında İP’i de eleştiren İsmail Özdemir, "Zillet ittifakının bir başka mensubu İP, 1 Kasım'dan hemen sonra 15 Temmuz'a giden süreç içinde Türkiye'ye ihaneti, bölünmeyi, dışarıya karşı müdahaleye açık hale getirmeye murad eden FETÖ terör örgütünün asıl maskesinin düşmesi aslında 1 Kasım 2015'te, MHP ve Sayın Genel Başkanımıza yapılan saldırıların da gerçeğini ortaya koymuştur" dedi.

İP’in en başından itibaren ihanete ve projeye hizmet ettiğini söylediklerini hatırlatan Özdemir, "Zaman bizi yanıltmadı. Bu siyasi partinin milletvekilleri yeri geldi şehidin bacısına küfrettiler, yeri geldi milletvekilleri PKK terör örgütünün siyasi uzantılarının kendilerine attıkları fırçalara sessiz kaldılar. Ama özünde hem 2018 genel seçimlerinde hem de 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin yanında PKK'nın siyasi uzantıları ile birlikte aynı ittifakta buluşup, aynı eylem birliği ile yol aldılar." diyerek şunları söyledi:

“DEMİRTAŞ’A GÖSTERDİKLERİ MUHABBETİ ŞEHİT ANNESİNE GÖSTERMEDİLER”

"Bütün bunlar olurken, sesini çıkarmayanlar bu partinin başındaki hanımefendinin söylemiyle asıl niyetlerini ortaya koydular. Meral Akşener dedi ki; 'Ben Selahattin Demirtaş ile kahvaltı masasında buluşmak istiyorum dedi. Bir gün olsun şehit analarının, şehit bacılarının yanında duramayan bu hainlerin, terörist Demirtaş'a gösterdikleri muhabbetin binde birini bile bir şehidin annesine göstermediklerini hep birlikte gördük.

İP’E FIRAT ÇAKIROĞLU TEPKİSİ

Şimdi bakıyorsunuz bu istismarda bulunanların bir başka istismar daha uyguladıkları ve yeni bir maskelerinin daha düştüğünü hep birlikte görüyoruz. Rahmetli dava şehidimiz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu, gencecik bir fidanımızdı. Bu fidanımızı, öğretmen olup vatanına milletine hizmet etme konusunda aşkla, muhabbetle gayret eden bu kardeşimizi bir PKK'lı terörist üniversitede şehit etti. Hayatının baharında vatanı için o da kara toprağa girdi. Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit eden teröriste destek veren, düğününe giden cebine parasını koyan ismin İP'ten İstanbul'da bir bölgede milletvekili adayı yapıldığı tespit edildi.  İşte ihanet ve projenin ne olduğu bu haliyle bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır."

ANKET ŞİRKETLERİNE NET MESAJ

14 Mayıs seçimlerinde anket şirketlerinin algı operasyonu yaptığını söyleyen Özdemir, 14 Mayıs gecesi anket şirketlerinin hüsrana uğrayacağını söyleyen Özdemir şu şekilde konuştu:

"2018 yerel seçimlerin hemen öncesinde Milliyetçi Hareket Partisine yönelik bazı algı operasyonları ve gündem yaratma çabaları vukuu buldu. Biz bu süreci çok yakından takip ettik. Adı sanı daha önce duyulmamış anket şirketleri çıktılar dediler ki; Milliyetçi Hareket Partisi 2018 seçimlerinde yüzde 4 oy alacak, yüzde 5 oy alacak, yüzde 6 oy alacak. Allah'a hamd olsun 2018 yılında sizlerin destek ve iradeleriyle Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 11'in üzerinde oy aldı. Her türlü ayak oyunlarına ve her türlü tezagaha rağmen, her türlü algı operasyonlarına rağmen. Bütün bu anket şirketlerinin nerelerden, kimler tarafından beslendiğini çok iyi biliyoruz. Şimdi bakıyorsunuz,  aynı anket şirketleri diyorlar ki MHP için yüzde 7 oy alacak, yüzde 9 oy alacak. Bünyan'dan sesleniyorum, MHP ile alakalı masa başı çalışarak algı yaratacağını zannedenler, gelsinler MHP'nin, Başbuğ'un ata toprakları olan Kayseri'ye baksınlar. Gerçekteki iradelerinin ne olduğunun farkına varsınlar.

“14 MAYIS’TA HÜSRANA UĞRAYACAKLAR”

Asla şüphemiz yok. 14 Mayıs 2023 gecesi yine hüsrana uğrayacaklar arasında bu anket şirketlerinin kendisi de olacak. Çünkü biz milletimizin vereceği iradenin ne olduğun şimdiden tıklım tıklım dolu olan salonlarda, girdiğimiz her dükkanda, sıktığımız her elde, bize gösterilen her muhabbette, Sayın Genel Başkanımıza iletilen her selam ve hürmette bunu görüyoruz. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek bir çoğunlukla ilk turda yeniden seçilmesini inşallah hep birlikte sağlayacağız. Diğer yanda Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye'nin beka davası olan Türklüğün yılmaz savunucusu olan Türkiye'yi çok daha ileriye götürecek olan ülkülerimizin peşinden koşacak Sayın Genel Başkanımızın evlatları kadrolarımıza destek vererek meclisteki sayılarının artırılması lazımdır.”