MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili E. Semih Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı;

"Senin ve yol arkadaşlarının elinde yüzlerce masum vatandaşımızın, polisimizin, askerimizin kanı varken MHP'ye örtbas isnadında bulunmaya nasıl cesaret edersin? Ne kadar da fütursuz, ahlaksız, ne kadar da yüzsüz ve şeref yoksunusun tipsiz ‘Şık Şık Ahmet!’

Bizim örtbas edecek bir şeyimiz olmadığını herkes biliyor. Dahası Türk milleti; senin gibi katillerle iş tutan, eli kanlı caniler sürüsü PKK ile kader birliği eden vatan hainlerini iyi tanıyor. Boşuna debelenme ‘Şık Şık Ahmet’, buradan sana ve hempalarına ekmek çıkmaz!

MHP'ye mafya üzerinden ayar vermeye kalkmak, HDP/PKK gibi acımasız bir katiller sürüsünün hamisi ve savunucusu olan CHP'nin ve Amerikancı Kılıçdaroğlu’nun haddi değildir.

PKK'nın Meclisteki acentesi olan HDP CHP'nin gayrimeşru çocuğudur. CHP'nin başındaki Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'ye dil uzatmadan önce neden HDP'nin arkasında durduğunu millete açıklamalıdır."