Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'Gerçek bölücülük, bu toprakların evlatlarını birbirine düşman kılmaktır!' diyerek asılsız iddiada bulunduğu söylemi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter sert tepki gösterdi.

DEVLET BAHÇELİ VATANIN HER YERİNDEDİR... TÜRKLÜĞÜN YOL BAŞÇISIDIR

Yönter, Davutoğlu'na verdiği sert cevabında, "Devlet Bahçeli vatanın her yerindedir... Çünkü milletin vicdanı, Türklüğün yol başçısıdır..." dedi.

"Sen görsen ne yazar görmesen ne çıkar... Özün Serok, ama her yerde ayrı ayrı tanınıyorsun, demek ki bir kimliğin yok! Bir duruşun yok! Bir fikrin yok!" diyerek seslenen Yönter, Davutoğlu'na "Peki Washington’da hangi Ahmet’sin?" sorusunu yöneltti.

Davutoğlu yaptığı paylaşımda, 'Sayın Bahçeli, Ankara dışına çıkmadığın için bilmezsin! Ben Toroslar'da Yörük Ahmet'im, Diyarbakır'da Serok Ahmet'im, Erzurum'da Dadaş Ahmet'im, Balkanlar'da Boşnak Ahmet'im, Kırım'da Tatar Ahmet'im. Gerçek bölücülük, bu toprakların evlatlarını birbirine düşman kılmaktır!" şeklinde asılsız bir iddiada bulunmuştu.