MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Yalçın'ın "İP Müdiresinin bir ünvanı da kripto abla değil mi?" diye sorduğu açıklaması ise şöyle;

DÜNYAYA FİTNEYİ YAYMAK İÇİN GELDİĞİNİ BİR ÇIRPIDA GÖRÜRSÜNÜZ

"İP Müdiresi duramamış yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye dil uzatarak "İktidar partisinin İmralı ile görüşme trafiğini başlattığına dair duyumumuz var. Ortağına dikkat etmesinde fayda var. Yarın Bahçeli’nin önüne küt diye bir mektup düşer." demiş.

İnsanlar dünyaya geliş gayelerini söz ve fiilleriyle ortaya koyar. Bu anlamda söz konusu İP Müdiresi Meral Akşener ise, dünyaya fitneyi yaymak için geldiğini bir çırpıda görürsünüz.

İP Müdiresi Akşener, yaşama amacına uygun surette virütik siyaset yapıyor. Nereye fitne ekmesi gerekiyorsa orayı tohumluyor. Akşener’in, partisini CHP’nin yancısı ve elemanlarını da yanaşması hâline getirmekten kaçınmaması, onun siyasetteki varlık sebebinin bir neticesi...

SÖYLEYENE BAKIN HELE!

Meral Akşener, MHP’deyken fitne ve tefrikayı korona virüs gibi camiamıza bulaştırmaya kalktı ama başarılı olamadı. Karakteri ve seciyeyi bozan, genleri değiştiren bu öldürücü virüsü kapanları da giderken yanında götürdü.

Müdire Hanım’ın ellerinde İP, bir siyasi partiden çok Fitne Yayma Cemiyeti hüviyetine büründü. İP müdiresi, hâlâ uzaktan MHP’ye hastalık bulaştırmaya çalışıyor. Neymiş, iktidar İmralı canisiyle gizlice temas hâlindeymiş! Söyleyene de bakın hele!

Yahu zillet ittifakının gizli ortağı ve enerji kaynağı HDP değil mi? Ha, bakmayın siz Müdire Hanım’ın ve haşhaşî elemanlarının HDP’ye yapmacık efelenmelerine…

BİR UNVANI DA KRİPTO ABLA DEĞİL Mİ?

PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen de, onu kahvaltıya davet eden de Meral Akşener değil mi? Bakarsınız, yarın HDP’yi yemleyecek bakanlık adlarını da fısıldayıverir!

Mesele yeryüzünde fitne ve tefrikayı, fısk ve fücuru hâkim kılmak olunca; Akşener şeytanı bile maklube yemeye çağırıp viral enfeksiyon bulaştırır! Onun bir unvanı da Kripto Abla değil mi?"