MHP Heyeti Adım Adım 2023; İl İl Anadolu temalı programlar kapsamında Aydın’a geldi. Başkanlığını MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun yaptığı Milletvekillerinden ve MYK Üyelerinden oluşan heyet STK Temsilcileri, Muhtarlar, Belediye Başkanları ile de bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tamer Osmanağaoğlu; “zeybeklerin diyarında, Yörük Ali Efe’nin yurdunda, Demirci Mehmet Efe’nin torunlarıyla birlikte bu salonda olmaktan dolayı gurur ve heyecan duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Osmanağaoğlu’nun konuşmasından öne çıkan bölümler ise şu şekilde:

Türk milleti tarihinde birçok badire atlatmış, varlığını kasteden birçok tehditle mücadele etmiş bir millettir.

Yeri gelmiş Menderes Irmağının suladığı topraklar hüzne, yeri gelmiş Aydınlının alın terini akıttığı toprak kedere teslim olmuştur.

Ama bu topraklar hiçbir zaman düşmanın fitnesine eyvallah etmemiş, asla düşmana teslim olmamıştır. Bugün de bu böyledir! Ne tehdidin kaynağı değişmiş, ne de tehdidin hedefi değişmiştir. İstila denemeleri son bulmamış, kıyım hamlelerinin ardı arkası kesilmemiş, müstevlilerin yıkım gayesi hiçbir zaman son bulmamıştır. Su uyumuş ama düşman hiçbir zaman uyumamıştır.

İşte Cumhur İttifakı böyle bir zamanda vücut bulmuş, ihanetin tekerine çomak sokmuş, hainin Türk milletinin iradesini çalmak için uzanan elini kırmıştır.

Türk Dünyasının Bilge Lideri, Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin “Müştereklerimiz farklılıklarımızdan daha çoktur.” Sözünün temellerini oluşturduğu, geleceğin lider ülke Türkiye’sinin mimarı kadroların buluştuğu Cumhur İttifakı oynanan oyunları bozmuş, yabancı menşeili senaryoları elinin tersiyle itmiş, Türk milletinden aldığı güç ile Türk milleti için varlığını korumaya yemin etmiştir.

Kutuplaşmadan ve cepheleşmeden medet umanların planları suya düşmüş, siyasi fantezilerini Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde tatbik etmek isteyenlerin hayalleri Cumhur İttifakı ile kabusa dönmüştür.

Akdeniz sularında boğulmak istenen Türk milleti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle nefes almış,

Suriye’de kalbine hançer saplanmak istenen Türk Devleti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle yeniden hayat bulmuş,

Kuzey Afrika’da, Balkanlar’da, Irak’ta, Türkistan Coğrafyasında, velhasıl gönül coğrafyamızda hakları gasp edilmeye çalışılan dost ve kardeş ülkeler için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte gün aydın olmuştur.

Ekonomik dalgalanmalardan medet umanlar, döviz kurları üzerinden Türk milletine kılıç çekenler, verilenin varoluş- yok oluş mücadelesi olduğunu idrak edemeyerek küçük siyasi rantları uğruna milli menfaatleri görmezden gelenler kaybetmeye mahkûmdur. Çünkü biliyoruz ki; İnanıyorsak üstünüz, bu savaştan zaferle çıkacak olan da bizleriz!  Unutmayınız ki MHP millet ve devlet menfaatine uygun her girişime destek vermiş cumhurun yüklediği büyük sorumluluğun gereğini harfiyen yerine getirmiştir. Elinden geleni değil, gereği neyse onu yapmaya yeminli kadrolarıyla milletinin ve devletinin menfaatlerini savunmaya devam edecektir.

Unutmayınız ki Ankara’da hiç kimseniz yoksa bundan sonra yüreği Aydın diyerek atan 48 Milletvekiliniz vardır”

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu’nun başkanlığında oluşan Adım Adım 2023; İl İl Anadolu Aydın heyetinde; MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MYK Üyeleri Deniz Depboylu, Burak Pehlivan, Necmi Yıldırım ve Mehmet Ödevli de bulunuyor.