Sabah saatlerinde Bergama’da vatandaşlarla bir araya gelen MHP Heyeti ekonomi, dış politika, Cumhur İttifakı, 2023 hedefleri gibi konular üzerine düşüncelerini ifade ederek toplantıya katılan vatandaşların taleplerini dinledi.

Programda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; “Tıpkı Milli Mücadele dönemindeki gibi; muhteşem bir diriliş hareketine İzmir’imizden başlanması, medeniyetimizin gurur nişanesi, milli vicdanımızın onur kalesi, Milletvekili ve hemşerisi olmakla övündüğüm İzmir’imiz için bir başka gurur verici bir hadisedir.

“Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” düsturuyla yürüyüşüne devam eden Milliyetçi Hareket Partisi, “Devletin olmadığı yerde demokrasi olmaz” düsturuyla Cumhur İttifakı çatısı altında, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolbaşçılığında, milli bekamızı ateşe atmak isteyenlerle mücadeleye devam etmektedir. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdiği vizyon, şehitlerimizin sırtımıza yüklediği misyon, aziz ecdadın emanet ettiği kutlu hedeflere ulaşmak için hepimize büyük sorumluluklar yüklemektedir” dedi.

MHP’Lİ OSMANAĞAOĞLU: ÜRETİLMİŞ PARTİLERİN BAŞINDA LİDERCİLİK OYNAYANLAR HEM MASADA HEM MENÜDE OLDUKLARINI GÖSTERMİŞLERDİR!

“Her iddiası gün batmadan çöpe atılan bir siyasi partinin, hakikatin tekeline sahip olma iddiası ise yüzsüzlüğün daniskasıdır. Söz konusu müstevli mirasçılarının ilkeleri yoktur. Varsa da yuvarlak pazarlık masalarında mezedir. Onların ülküleri yoktur. Varsa da alınıp satılacak bir meta gibi 6’lı ganyan masasının üzerine koyulan bir süsten ibarettir. Türk milleti çatı aralarında toplanan 6’lının ve onları kapı eşiğinden takip eden artı 1’in cemâziyelevvelini eksiksiz bilmektedir.”

Osmanağaoğlu konuşmasında; “İstiyorlar ki; onurla taşıdığımız kimliğimizi bir tarafa koyalım. Diliyorlar ki; bizi biz yapan mukaddes değerlerimizi yok sayalım. Tükenmişliğe heves edelim, önümüzdeki çağın şifresini kırma kararlılığından vazgeçelim. Açık bir şekilde ifade etmeliyim ki; Zulme sessiz kalmak kutlu ecdadın mirasına ihanet etmektir. Haklarımızın gasp edilmesine müsaade etmek cüzi irademize aykırı, ilahi iradeye ise isyan demektir.” ifadelerini kullandı.

“Şüphesiz sayıları her gün artan üretilmiş parti başkanlarını lider diye anons etmek son yılların en absürt nitelendirmesi olsa gerektir. Daha birkaç gün önce; üretilmiş partilerin başında Lidercilik oynayan kişiler hem masada hem menüde olduklarını kamuoyuna göstermişlerdir.” diyen Osmanağaoğlu; “Her iddiası gün batmadan çöpe atılan bir siyasi partinin, hakikatin tekeline sahip olma iddiası ise yüzsüzlüğün daniskasıdır. Söz konusu müstevli mirasçılarının ilkeleri yoktur. Varsa da yuvarlak pazarlık masalarında mezedir. Onların ülküleri yoktur. Varsa da alınıp satılacak bir meta gibi 6’lı ganyan masasının üzerine koyulan bir süsten ibarettir. Türk milleti çatı aralarında toplanan 6’lının ve onları kapı eşiğinden takip eden artı 1’in cemâziyelevvelini eksiksiz bilmektedir. Şüphe yok ki; büyük Türk milleti, milli istikbali savunan ruhun Cumhur İttifakı olduğunu da görmektedir.” İfadelerini kullandı.

Bergama’daki programın ardından Kınık İlçesinde gerçekleştirilen Deve Güreşlerinde Binlerce vatandaşla bir araya gelen heyet buradaki temaslarının ardından; Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma çalışmaları kapsamında Konak’ta gerçekleştirilen programa katıldı.

Konak’taki programa birçok vatandaşın katıldığı gözlemlendi.

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programları; Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Temalı programların ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, ilk programın yapıldığı İzmir’in Bayraklı İlçesinden 18 Şubat Cuma günü başlatılmıştı.