TBMM Bütçe mesaisine resmen başladı. Bütçenin geneli üzerine görüşmelerin gerçekleştirildiği TBMM Plan Bütçe Komisyonunda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Tamer Osmanağaoğlu’nun gündeminde Türk Silahlı Kuvvetlerine attığı iftira ile gündeme gelen TTB Başkanı Fincancı vardı.

Konuşmasında “Türk Silahlı Kuvvetlerine ve terörle mücadele konusunda amansız bir irade sergileyen devletimizin şerefli kurumlarına iftiralar atarak terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunanlardan Tabipler Birliği Başkanı Şebmen Korur Fincancı gözaltına alınmıştır. Bir doktorun evinden çıksa çıksa steteskop çıkması beklenirken bu şahsın evinden kalaşnikof mermilerinin çıkması, örgütsel el kitaplarının çıkması bizleri şaşırtmamıştır. Evinden uzun namlulu silah mermisi çıkanları “fikir özgürlüğü” safsatasıyla savunanlar da bizleri şaşırtmamıştır. Gerçek gün gibi ortadadır.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Daha önce de defalarca dile getirdiğimiz gibi; dağdaki teröristlerden şehirdeki kravatlı teröristlere kadar, şerefli Türk askerine iftira atarak düşmana askerlik yapanlar, terör örgütlerinin kan ile dönen değirmenine destek verenler alçaktır, şereften ve haysiyetten yoksundur. Tıpla, hekimlikle uzaktan yakından alakası kalmayan, şerefli ve vatansever Türk hekimlerini temsil kabiliyetini kaybetmiş bu şer yuvasının kapatılması, Merkez Konseyi adı verilen sempatizan ve militanlardan oluşan yönetim kademesinin dağıtılması, hukuk önünde de gerekli hesabı vermelerinin temin edilmesi istikbal için zorunluluk teşkil etmektedir.” dedi.

ŞEBNEM KORUR FİNCANCI’YI KINAYAN TABİPLERE TEŞEKKÜR

Konuşmasında Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın konuşmalarını kınayan ve tabiplere teşekkür eden Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“Türk Devletine ve ordusuna karşı sürdürülen kirli iftira kampanyasının bir parçası olan, hatta bu kampanyanın lokomotifi haline gelen Türk Tabipler Birliği yönetiminin aşağılık iftiralarına karşı ses veren, kendilerini temsil etmediğini açıkça ifade eden, Türkiye’nin dört bir yanından bu terör sevicilere karşı tepkilerini yükselten tabiplerimize selam saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

“2023 yılı; bütçesiyle, siyasi iradesiyle ve cumhurun duruşuyla asrın Türk asrı olduğunu tüm dünyaya gösterecektir.” diyen Osmanağaoğlu konuşmasının devamında “Şüphesiz bu şuur binlerce yıllık Türk tarihinin bizlere verdiği öğüdün yansımasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bu öğüde kulak vermeye devam edecek, Türk’ün asrını inşa etmek için yaptığı kutlu çağrıyı yinelemekten vazgeçmeyecektir.  İstikbale mesajımız budur!” ifadelerini kullandı.