MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve benzerlerinin sosyal medya paylaşımlarına cevaben kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Hasan Kalyoncu’nun açıklamaları şu şekilde:

Sayın Genel Başkanımızın bakmakla görmek arasındaki farkı ortaya koymak için 6 ve 9 rakamlarından yola çıkarak yaptığı benzetme, altı pislik dolu birilerini rahatsız etmiş.

Genel Başkanımız, CHP’nin yaşadığı ideolojik değişim sonucu Atatürk'ün ilkelerinden uzaklaştığını, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine bağlı 9 Işık doktrininin milletin ufkunu aydınlattığını MHP’nin elinde Türk milliyetçiliği ideolojisinin ilelebed baki kalacağını söylemiştir.

Atatürk'ün partisinde İstanbul il başkanlığı yapıp Atatürk'ün adından bile haz etmeyen Canan Kaftancıoğlu kendisinin ve partisinin terörist ile kucak kucağa olduğu ifşa olunca iç dünyasını kaplayan pisliği açığa vurmuştur.

Bu hanımdan aldığı sufle ile onların sözcüsü yandaş/ candaş gazetenin elemanları da koroya katılmışlardır.

Sayın Genel Başkanımız bunların içindeki pisliği ortaya dökmüştür. Edep ve haya yoksunları da sosyal medyada bir bir dökülmüştür.

6 ile 9'un farkı ve baktığında ne görülen bu kadar açıktır. Üzerine oturdukları pislik dolayısıyla yuvarlak masanın altı, üstü ve çevresi pis kokmaktadır.

Milli bütünlük fikrini ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisini taşımaktan aciz ama lafa gelince Atatürk’ün partisiyiz diyen CHP yönetimine ve Atatürk’ü sevmeyen bir il başkanına soruyoruz:

Sizin fikriniz, zikriniz bu kadar karışıkken fikirlerinizi hanginizin sözleri yansıtmaktadır?