MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, yaşanan sel ve heyelan felaketi sonrası, Milliyetçi Hareket Partisi heyeti olarak Rize Çayeli'ne ulaştıklarını bildirdi. Heyet'te MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP MYK Üyesi Musa Küçük ve MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan hazır bulundu.

Dün başlayan ziyaretlerin ilkini Rize Çayeli Belediyesine yaparak 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiklerini aktaran Yıldırım, "Genel Başkanımızın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Devletimizin kudretiyle inşaallah yaralarımızı birlikte saracağız." dedi.

Sonrasında, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı sonsuzluk yurduna uğurladıklarını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, "Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Rabbim rahmetiyle muamele etsin, yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, Türk’ü ve Türk yurtlarını her musibetten muhafaza etsin." şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP heyeti olarak Büyükköy Beldesi ve Muradiye Beldesi'ne ziyarette bulunduklarını ve 'geçmiş olsun' dileklerini ilettilerini de söyledi. 

"Zararlarını ortadan kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız." şeklinde konuşan Yıldırım ayrıca, İçişleri Bakanlığı bakan yardımcısı İsmail Çataklı, Rize valisi Kemal Çeber ile birlikte Güneysu Kaymakamlığı’nda sel felaketiyle ilgili bilgi aldıklarını, bu vesileyle mağdur vatandaşlarımızın taleplerini de iletme imkanı bulduklarını ifade etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, "MHP heyeti olarak, Rize’de yaşanan sel felaketinden etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Her konuda elimizden ne gelirse eksiklerini görecek, yaralarını saracağız inşaallah. Allah’ın izniyle, Müslüman Türk’e de yakışan dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla, devletimizin de desteğiyle bu musibetin üstesinden geleceğiz." temennisinde bulundu.

MHP heyeti bugün de İkizdere İlçesine ziyarette bulundu.