Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, HDP’li Milletvekili Semra Güzel ile PKK’lı terörist Volkan Bora’nın terör kamplarında çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması üzerine gündeme gelen 'HDP-Terör Örgütü PKK'nın kirli ilişkisi hakkında uzun sessizlikten sonra, CHP ve İP Genel Başkanlarının ama'lı fakat'lı zoraki açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

PKK ile CHP ve İP'in ilişkisini, bu iki teröristin yaşadığı gönül ilişkisine benzeten Büyükataman açıklamasında, Kılıçdaroğlu ve Akşenir'in HDP’nin savunuculuğunu yaparak ortada bir suç görmediklerini gösterdiğini aktardı.

Zoraki açıklamalarla Meclis'te gereğini yapcaklarını açıklayan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Büyük Türk Milletinin bu partilerin TBMM’de tezkereye zoraki olarak verecekleri oya ihtiyacı yoktur. Cumhur İttifakı’nın dağda ve düzde teröristlere karşı gösterdiği irade aziz milletimiz için yeterlidir." şeklinde cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman açıklaması ise şöyle;

MAHALLE BASKINA BOYUN EĞDİLER...

"HDP'li vekilin PKK’lı teröristle çekilmiş fotoğrafları insanımızın tepkisini çekmişken Kılıçdaroğlu ve İP Başkanı’nın uzun bir sessizliğin ardından, Meclis’te gereğini yapacaklarını ama’lı, fakat’lı ifadelerle söylemeleri mahalle baskısına boyun eğdiklerinin göstergesidir.

PKK ile, bu iki teröristin yaşadığı gönül ilişkisine benzer bir ilişki içerisinde olan her iki parti genel başkanının HDP’nin ağzı ile konuşması; ortada bir suç görmediklerini söylemeye çalışmaktan, teröristi aklama teşebbüsünden başka bir şey değildir.

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN BU PARTİLERİN OYUNA İHTİYACI YOKTUR

Büyük Türk milletinin, PKK’nın uzantısı olan HDP’nin savunuculuğunu yapan bu partilerin TBMM’de tezkereye zoraki olarak verecekleri oya ihtiyacı yoktur. Cumhur İttifakı’nın dağda ve düzde teröristlere karşı gösterdiği irade aziz milletimiz için yeterlidir.

Önce Kılıçdaroğlu’nun, ardından da gamlı baykuşu Öztrak’ın Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e vatanseverlik ve millîlik öğretmeye kalkan konuşmalarını ise gülerek izliyoruz. Ederi 1 dolar olanların, yatırımını ülkenin kaybetmesi üzerine yapanların sonu hazin olacaktır."