Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi'ni hedef alan Furkan Vakfı başkanı Alparslan Kuytul'a tepki gösterdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Kuytul'a cevaben "Milliyetçi-Ülkücü Hareketin cevabı suratına tokat gibi çarpar." dedi.

Yıldırım paylaşımında, "Türklük ve İslamiyet düşmanı çapsız Alparslan Kuytul haddini aşarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'yi ve kahraman polislerimizi aklınca hedef almış. Milliyetçi-Ülkücü Hareket sana pabuç bırakmayacağı gibi pabuçunu da sahiplerinin kucağına atar." ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şu ifadeleri kullandı;

"FETÖ taktikleri ile sokakları karıştırmaya çalışan, pkknın talimatlarını sokakta uygulayan, Türklük ve İslamiyet düşmanı çapsız Alparslan Kuytul haddini aşarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'yi ve kahraman polislerimizi aklınca hedef almış.

Bu din tacirlerinin, provokatörlerin kanunsuz eylemlerine Türk polisi yerinde müdahale etmiş ve devletimizin gücünü, fesat yuvanın karanlık emelli elemanlarına sonuna kadar hissettirmiştir.

Vatanı için canını siper eden kahraman polislerimize karşı provokasyonlarında kadın ve çocukları siper etmek, sosyal medyadan atıp tutmakla zihinleri yıkamaya çalışmak adiliktir.

Türk-İslam düşmanı, vatan düşmanı rezil Alparslan Kuytul, senin o beş para etmez suratına Milliyetçi-Ülkücü Hareketin cevabı tokat gibi çarpar, tükürülen suratı aynada görürsün. Milliyetçi-Ülkücü Hareket sana pabuç bırakmayacağı gibi pabuçunu da sahiplerinin kucağına atar."