MHP Belediye Başkan Adaylarına Açık Mektuptur;

Sayın adayım; bugün temsil ettiğiniz değerlerin bilincinde olduğunuzdan eminim.

Yedi bin yıllık Türk tarihinin asırları aşarak ve süzülerek geldiği günümüzde, tarihimizin bütün değerlerine sahip çıkan, koruyan kollayan ve bunu onur meselesi yapan siyasi kurumun, aday olduğunuz parti, Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu unutmayınız.

Çanakkale’yi geçilmez yapan Bedrin Arslan’larının, imanen, ahlaken ruhen temsilcileri olan ülkücülerin, şehitlerinin, gazi ve emektarlarının, onların yıllarca vermiş oldukları mücadelelerinin, acı ve gözyaşlarının hülasa Ülkücü hareketin, bulunduğunuz yerdeki emanetçileri ve temsilcileri olduğunuzu unutmayınız.

Sizler; milyonlarca Ülküdaşımızın duygu ve hayallerini taşıyorsunuz.

Sizler; Türk milletinin yarınlarına yürüyen yolunda, üç Hilali burçlara dikecek birer Ulubatlı Hasansınız.

Sizler; hareketimize sadakatte Hz. Ebubekir, vatandaşa edepte Hz. Osman, siyasetteki sabırda Hz. Eyüp olmalısınız, bizleri Hz. Alinin yiğitliği gibi, yiğitçe temsil etmelisiniz.

Sizler; Milliyetçi Hareket Partisinin, Ülküdaşlarımızın ve kırk yılı aşkın mücadelemizin emanetçilerisiniz, emanete sadakat göstereceğinize inancımız tamdır.

Bu kutlu yolda yürürken; vatandaşa uzattığınız el, Dedem Korkutun şefkat eli olmalıdır.

Sofranızdaki her ikram, somuncu baba ruhuyla yapılmalıdır.

Ardınızda kök kubbeyi doldurmuş şehitlerimizin duası olduğunu unutmayınız, buna göre hareket ediniz.

Seviniz ki sevilesiniz.

Siyasi rakipleriniz, edepte, hürmette, cömertlikte hiçbir güzel erdemde, velhasıl ahlakta sizinle yarışa dahi girememeli.

Sayın Genel Başkanımızın ve Parti Genel merkezimizin milletimiz ve devletimiz adına vermiş olduğu onurlu mücadelenin, ilinizde, ilçenizde ve beldenizdeki mesai arkadaşları olduğunuzu unutmayınız.

Sizler kazandığınızda; gözyaşları seccadeleri ıslatan analarımız kazanacaktır, dua ettiğinde sakalları âmin diyen babalarımız kazanacaktır.

Sizler kazandığınızda; gecesini, gündüzünü sizlerle beraber geçiren, yorulan, terleyen üşüyen Ülküdaşlarımız kazanacaktır.

Sizler kazandığınızda; sadece Belediye Başkanı olmayacaksınız, sizlerle beraber MHP kazanacak, Türk Milleti kazanacaktır.

Biz sizlere güveniyoruz, yolunuz dikensiz, bahtınız açık olsun…