Spor Toto Süper Lig'de 10 haftada 11 puan toplayarak 13. sırada yer alan Trabzonspor, Antalyaspor maçıyla başlayacak 4 kritik karşılaşmaya çıkacak.

Ligde son üç haftada Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını geride bırakan Karadeniz ekibi, 21 Kasım Pazartesi günü ligde 16. sırada bulunan Antalyaspor'u konuk edecek.

Bordo-mavililer, ligin 12. haftasında 9. sıradaki Gençlerbirliği, 13. haftada 15. sırada bulunan Kayserispor ve 14. haftada da son sırada yer alan Adanaspor ile karşılaşacak.

Karadeniz ekibi, bu 4 karşılaşmayı iyi şekilde geride bırakıp ligde üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.

"Puana ihtiyacımız var"
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları Beşiktaş maçındaki mücadeleyi sürdürmeleri halinde, iyi yerlere geleceklerine inandıklarını belirtti.

Beşiktaş maçındaki mücadelenin kendilerine umut verdiğini ifade eden Çubukçu, "Artık o maç geride kaldı. Biz çalışacağız, önümüze bakacağız. Yapmamız gereken çalışıp puan almak, puana ihtiyacımız var." dedi.

"Çıkış vakit geldi"
Trabzonspor'un yeni bir kadroya sahip olmanın sancısını çektiğini ancak Beşiktaş maçında takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını dile getiren Çubukçu, "Her şeye rağmen sezon başında kazanabileceğimiz maçlarda da puan kayıpları yaşadık. Bu takımın ligde bulunması gereken yer burası değil. Antalyaspor maçına yeni bir heyecanla çıkacağız. Oyuncularımızda da bu hırsı ve heyecanı görebiliyoruz. Artık çıkış vakti geldi." ifadelerini kullandı.

aa