Tribüne gönderilen Akhisar’ın hocası, sürekli kendisiyle uğraştığını savunduğu Tudor’u topa tuttu: “Eski bir Galatasaraylı olarak, böyle vasıfsız insanların Galatasaray kulübesinde olmasından utanç duyuyorum” Galatasaray’ın hocası, bir meslektaşı tarafından ilk kez bu kadar ağır eleştirildi. Skor 2-2 sürerken, kaleci Lukac’ın yerde kaldığı pozisyonda Akhisar teknik heyeti, sarısı bulunan Feghouli’nin 2. kartı görmesi gerektiği gerekçesiyle 4. hakeme itirazda bulundu. Bu sırada sinirler gerildi, Okan Buruk orta hakem Ümit Öztürk tarafından tribüne gönderildi. Tudor da yanına gelip eliyle çıkması yönünde bir hareket yaptı. Muslera’nın da bir süre görüştüğü Buruk, uzun uğraşların ardından tribüne çıktı. 

‘YABANCILAR YÖNETSİN’
Genç hoca, maçtan sonra hem hakemi hem de Tudor’u bombaladı: “Bu tür hakemler maç yönetecekse, burada yabancı hakemler maç yönetsin. Üç tane seyirci bağırınca eli ayağına dolaşan hakemlerin Türk futbolunda olmaması gerekiyor. Tudor maçın başından itibaren devamlı bana bir şeyler söyledi. Bu kadar vasıfsız bir insanın Galatasaray kulübesinde oturmasından eski bir Galatasaraylı olarak utanç duyuyorum! Böyle 2. sınıf hocalar nasıl buralarda çalışıyor ya! Kendi işine baksana! 10 kişi kalmasaydık galibiyetle ayrılacaktık. Hakem de oyuna dahil oldu ve gerekeni yaptı.” 

TEPKİLER ALDI 
Basın açıklaması sırasında Tudor, Okan Buruk’un yanına geldi. Tudor özür dilemek isterken, kabul etmeyen Buruk, İtalyanca sitem etti. Akhisar’ın hocası, Tudor’un elini sıkmayarak oradan uzaklaştı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında sosyal medyada Burak’a tepki gösterenler de bir hayli fazlaydı.