Emre Mor, Almanya'da dolmuş, daha iyi olmuş. Fizik olarak iyi hale gelmiş. Bu tip topçuları okşayacaksın, arada da tokat atacaksın Türkiye'ye gelmeyecek. Öpeceksin. Fakat, Hakan Çalhanoğlu olayında olduğu gibi gelmeyecek. Hakan'a o kadar güvenli vurdurmadı. Orada Selçuk varsa, Hakan varsa yapmayacak. Büyük takımlar böyle şeylerle oluyor.

Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak 'kıçı başı' oynayan, saçma sapan konuşan, ıslıklandığı zaman yan top yapan, Türkiye'ye dönünce hesap soracak oyuncu grubu istemiyorum. Bu ne iştir, teknik direktör, futbolcu hesap sormak istiyor. Türk Milleti sizden hesap soracak!

Bu akşam bir şey diyor muyuz, ilk yarı iyi oynadık ama kadro da doğru değildi. Fatih (Terim)'e de bir şey diyemem. İkinci yarı döndü. Oyuna girerken Türk halkının %98'i "Kim bu Kaan" demiştir. İşte şimdi "Helal olsun, doğru yapmıştır" demiştir.

"KİMSİNİZ LAN SİZ"

Mücadele etti çocuklar ilk yarıda, ikinci yarıdaki Milli Takımı çok beğendim. Nedir abi o yan toplar, ayak dışı paslar falan. Kimsiniz lan siz! Kimsiniz abi siz! Kimden hesap soruyorsunuz. Onu yapmam, bunu yapmam, al buyur! Adam gibi Milli Takım!

"TÜRK MİLLETİ BUNU İSTİYOR"

Daha çok şey istiyor bu takım, daha çok merhale kat edecek. Fakat, bir yerden de başladık. Bu yaş grubu Ümit Milli Takımı. Türk Milleti bunu istiyor. Zaten, Dünya Kupası'na gidemiyoruz, ne zaman gittik. Bir Kore'ye gittik zaten. Hep hava!

Bir şeyin adı konur, "Kardeşim milli takım, şu meziyetlerde, şu karakterde oyuncular gelir" Diğerleri gelmez. Nerede oynarsa oynasın. "Bu gelsin"ler dersen yanarsın.

Maçtan sonra yazı yazarken bunları yazdım. Fatih Terim ile Arda deseydin, 100 kişi ahkam keserdi, "Fatih haklı, Arda haklı, bu haklı" Kimse Milli Takım nasıl çıksın demiyor. Fakat, çarşamba kimle pazar kimle oynuyor desen, 100 kişiden 90'ı bilmeyecek.

"BURASI DİNGONUN AHIRI MI!"

Teknik direktör de, futbolcu da, federasyon da dikkat edecek. Burası dingonun ahırı mı! Millet tepişecek, Türkiye seyredecek. Bırakın bu işleri!

"TERİM'İ BU KONUDA DESTEKLİYORUM"

Böyle mücadele etsinler, böyle birbirlerine dayansınlar bir şey demem. Nasıl mücadele ediyorlar! Eski milli takım SGK emeklisi gibi. Güzel, Fatih Terim'i bu konuda son derece destekliyorum.