Bilgi Ocakta programıyla yaptığı bilgi yarışmaları ve hazırlık sınavlarıyla adını sıklıkla duyduğumuz Ülkü Ocakları, anlayarak hızlı okumaya katkı sunacak Odak 2023 ile de kendinden söz ettirmeye devam ediyor. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından hazırlanan anlayarak hızlı okuma yazılımı Odak 2023 geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın "Türk Gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek, ileriye taşımak için durmak bilmeden çalışıyoruz" ifadeleriyle duyurduğu Odak 2023, birçok kullanıcı tarafından ilgiyle karşılandı. 

10 bin öğrenciye Odak 2023 verilecek

Bilgi Ocakta üzerinden yaptığı yarışmalarda onlarca öğrenciye tablet ve kitap seti dağıtan Ülkü Ocakları bu kez 10 bin öğrenciye Odak 2023 dağıtacak.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada anlayarak hızlı okuma yazılımı Odak 2023’ü 10 bin öğrenciye Dağıtılacağını duyurdu. 

Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın açıklamasında “Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ü 10 BİN öğrenci ülküdaşımıza hediye ediyoruz! Gelecek hafta itibariyle de ODAK2023 yazılımını almak isteyen herkes İl ve İlçe Ocaklarımızdan talep edebilir” ifadelerini kullandı.