MHP Osmaniye Merkez İlçe Teşkilatı tarafından yapılan üye kayıtları, hız kesmeden devam ediyor. Son olarak düzenlenen programda Eyüp Sultan Mahallesi sakinlerinden 50 kişi MHP’ye katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Osmaniye MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur “Osmaniye’nin her daim Milliyetçi Hareket Partisi ve Lider Devlet Bahçeli’ye büyük teveccüh ve saygı gösterdiğini” belirtti

Partiye katılan vatandaşların rozetlerini de takan Osmaniye MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur sözlerini şöyle sürdürdü.

“Merkez İlçe Teşkilatı olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin memleketinde siyaset yapmaktan büyük onur ve şeref duyuyoruz.

Saha çalışmalarımız hız kesmeden devam ederken bir yandan da yeni üye kayıtlarımızdaki yükseliş, bizleri Genel Başkanımızın önderliğinde 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine başarıya götüreceğine gönülden inanıyoruz.

Partimize yeni üye olan Eyüp Sultan Mahalle sakinlerimizden vatandaşlarımızın teveccühü de gösteriyor ki, aziz milletimizin iradesi Liderimizin memleketi Osmaniye’de zelil hesaplarla, zehirli sarmaşıklarla siyaset yapanları sandıkta büyük bir bozguna uğratacaktır.

Buradan sizlerin aracılığıyla tüm hemşehrilerimizi partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyor, partimize coşku katan yeni üyelerimizin mutluluğuna ortak olduğumuzu dile getiriyoruz.

Hoş geldiler, sefalar getirdiler, Allah hepsinden razı olsun.” diye ifade etti.

Osmaniyeli hemşehrilerinin, bir evladı, bir kardeşi olarak daima emrinde olduğunu, her daim kapısının açık olduğunu söyleyen Özdokur, “Tüm Hemşehrilerimizi parti binamıza misafir olmaya davet ederken Osmaniyemizin mahallelerinde MHP olarak Liderimizin vermiş olduğu talimat doğrultusunda geleneklerine bağlı geleceğin partisi olma şuurunun bilinciyle hareket ederek partimize yeni üyeler kazandırmaya devam edeceğiz ADIM ADIM 2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE diyerek çalışmalarımız tüm mahallerimizde ve köylerimizde devam edecek” dedi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ise partiye katılım töreninde vatandaşların rozetlerini takarken, “vatana-millete hayırlı uğurlu olsun” dileğinde bulundu.

MHP Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği programa, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP İl Teşkilatı yöneticileri, Merkez İlçe Teşkilatı yöneticileri de katıldılar.