Adından sürekli yaptığı etkinliklerle ve kültürel faaliyetlerle söz ettiren Osmaniye Vakfı geçtiğimiz hafta sonu da Sucuk Ekmek Günü ve Rahmet Safa ile Müzik Şöleni etkinliğine imza attı.

Tüm Osmaniyelilere yönelik hizmetlerde bulunan Osmaniye Vakfı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kurucusu olduğu Osmaniye Vakfı 29 Ekim 2018’de faaliyetlerine başlamış ve o günden bu yana özellikle Ankara’da yaşayan Osmaniyeli öğrencilerin faydasını amaçlayan faaliyetleri ve etkinlikleri ile adından sık sık söz ettirmişti.

Osmaniye Vakfı bu faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz Pazar günü Osmaniye Vakfı’nın Ankara Hamamönü’nde bulunan binasında gerçekleştirilen etkinlikte Osmaniye’nin Kadirli ilçesinin meşhur sucuk ekmeği Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan’ın katkıları ile vakfa gelen tüm misafirlere ikram edildi. Ardından da sanatçı Rahmet Safa güzel sesiyle tüm misafirlere bir müzik şöleni yaşattı.

Sucuk Ekmek ikramının öncesinde konuşan Vakıf yöneticilerinden Çelebi İmatoğlu, Osmaniye Vakfı’na desteklerinden dolayı Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan’a teşekkürlerini iletti.

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise “Liderimiz Sayın Genel Başkanımızın himayelerinde kurulan ilim irfan yuvası olan ve Osmaniyeli özellikle üniversite öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve ders çalışma etkinliklerinde aktif olarak kullanılan adeta çocuklarımızın ikinci evleri olan Osmaniye Vakfında bizleri en güzel şekilde karşılayan hemşehrimiz Liderimizin Özel Kalem Müdür Yardımcısı aynı zamanda Osmaniyeliler Vakıf Başkan Yardımcısı Akın Yavuz’a teşekkür ediyorum.

Osmaniye Vakfımızın her zaman emrinde ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sucuk Ekmek ikramının ardından sanatçı Rahmet Safa birbirinden güzel şarkıları ve türküleriyle katılımcılara çok keyifli bir müzik şöleni yaşattı.

Programın katılımcıları arasında geçtiğimiz hafta İstanbul'da düzenlenen 7. Turkish Open KickBoxing World Cup turnuvasında 50kg büyükler kategorisinde Dünya Kupası 2.si olan Osmaniyeli Kickboks sporcusu Aybüke Kılınç'ta yer aldı.

Başarılı sporcu Aybüke Kılınç’a vakıf adına hediye takdim eden Osmaniye Vakfı’nın Başkan Vekili Akın Yavuz genç sporcuya başarılar diledi.

Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen programa Osmaniye ilinden gelen katılımcılar arasında Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Osmaniye TÜRKAV Başkanı Çağrı Hörmet, Kadirli Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun Akgöllü, Kadirli TÜRKAV Başkanı Levent Binici’de yer aldı.

Ayrıca vakıf programına TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve Genel Merkez yöneticileri, Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanı Yavuz Aksu, TÜRKAV’ın farklı il ve ilçe şube başkanları da katıldı.