Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kılıçdaroğlu'nun zaman zaman milliyetçi kitleleri ayartmaya çalışan riyakâr ve trajikomik cümleleri ise komşunun evini soymaya yeltenen pişkin hırsızın hane sahiplerini kucaklamasını andırıyor” dedi.

Semih Yalçın’ın açıklaması şu şekilde:

Cumhur İttifakının siyasi hayatımız üzerindeki yön verici etkisinin kalıcı hâle gelmesi ve 2023 sonrasında da ittifakın varlığını sürdüreceğinin anlaşılması, zillet cephesini telaşlandırdı.

Başını CHP’nin çektiği zillet ittifakı ve yancılarının belirlediği yeni strateji doğrultusunda, Cumhur İttifakının güçlü ortağı MHP’nin lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye dönük planlı ve hesaplı haysiyet cellatlığına hız verildi.

Bilhassa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; başarısız muhalefet çıkmazından kurtulmanın çaresini, Atatürk aziz hatırası üzerinden kriz tellallığına soyunup Sayın Devlet Bahçeli'ye sardırmakta ve mevcut sorunların faturasını MHP’ye çıkarmakta buldu.

Kılıçdaroğlu, son günlerdeki çatık kaşlı, tedirgin, gergin, dengesiz, sinirli ve saldırgan üslubuyla MHP’yi hedefe koyarken; yel değirmenlerine hücum eden Don Kişot’a ne kadar da benzedi.

Genel Başkanımızın “Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir” diyerek Türk tarihine, Türklüğe sahip çıkmasına dahi tahammül edememektedir. Bu durum Kılıçdaroğlu ve CHP için ayıplı bir haldir.

Kılıçdaroğlu çaresiz… Partisi ve avenesi alternatif politikalar üretmekten aciz. Bu yüzden, zıvanadan çıkmış kırık tahta gibi muallakta kalan üslubuyla panik hâlinde MHP’ye saldırmaktadır.

Kılıçdaroğlu'nun zaman zaman milliyetçi kitleleri ayartmaya çalışan riyakâr ve trajikomik cümleleri ise komşunun evini soymaya yeltenen pişkin hırsızın hane sahiplerini kucaklamasını andırıyor.