ABD Temsilciler Meclisi almış olduğu bu kararla Ülkü Ocakları üzerinden Türk’ü, Türklüğü ve Türk Milliyetçiliğini hedef almıştır.

ABD Temsilciler Meclisi’nin Ülkü Ocakları hakkında almış olduğu karar skandaldır ve garabet örneğidir. Pkk başta olmak üzere terör örgütlerini besleyip büyüten, Fetö elebaşını ülkesinde konuk eden bir devletin terör konusunda söz söylemesi kara mizah örneğidir. ABD Temsilciler Meclisi almış olduğu bu kararla Ülkü Ocakları üzerinden Türk’ü, Türklüğü ve Türk Milliyetçiliğini hedef almıştır. Nitekim bu tasarıyı meclise sunan Dina Titus adlı şahıs tam bir Türk düşmanıdır.

Nitekim önce Avrupa ülkelerinde şimdi de ABD’de Ülkü Ocaklarına yönelik yapılan karalama çalışmaları tesadüf değildir. Ülkemizde de Türklüğün muhasım odakları tarafından benzer çalışmalar, karalama ve iftiralar gerçekleştirilmektedir.

Ülkü Ocakları Karabağ’da, Kırım’da, Kerkük’te nerede bir mazlum varsa daima onun yanındadır.

MHP’li Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Dünya’da tüm mazlumların yanındadır ifadesini kullandı.

Herkes şunu iyi bilmelidir ki ABD Temsilciler Meclisi’nin almış olduğu karar ayaklarımızın altındadır. Ülkü Ocakları Karabağ’da, Kırım’da, Kerkük’te nerede bir mazlum varsa daima onun yanındadır. Bu karar duyulan hazımsızlığın açık ispatıdır. Yüce Türk milletinin güvencesi olan, emperyalizme ve onların yerli işbirlikçilerine karşı nice şehitleri bağrından çıkaran Ülkü Ocakları’nın terör örgütü listesine alınma çabası aynı zamanda Türk-İslam davasının hedefe konulması anlamını taşımaktadır.

Bütün cihan karşımızda dursa da Türk gençliğinin adresi olan Ülkü Ocaklarımız daima yaşayacaktır. Ülkücü Türk Gençliği dün olduğu gibi bugün de varlığını Türk varlığına armağan etmekten gurur duymaktadır.

Yıkılsın Şer Odakları, Yaşasın Ülkü Ocakları!..

Ülkü Ocakları’nın başarılı çalışmalarına değinen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: “Eğitimden kültüre, sanattan spora birçok alanda Odak2023, Permakültür gibi nitelikli çalışmalar yapan, teknoloji festivallerinde bilim ödülleri kazanan Ülkü Ocaklarımızın çalışma ve faaliyetleri göğsümüzü kabartmaktadır. “, dedi.

Eğitimden kültüre, sanattan spora birçok alanda Odak2023, Permakültür gibi nitelikli çalışmalar yapan, teknoloji festivallerinde bilim ödülleri kazanan Ülkü Ocaklarımızın çalışma ve faaliyetleri göğsümüzü kabartmaktadır. Ülkü Ocakları; Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde, Türk milletinin hizmetinde, Kızılelma yolunda, Turan düşünde, Milliyetçi Türkiye idealinde bıkmadan, korkmadan, yorulmadan, atalete kapılmadan hedefine yürümektedir. Yıkılsın Şer Odakları, Yaşasın Ülkü Ocakları!..