MHP’li Olcay Kılavuz, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Twitter hesabından cevap verdi. ” Hodri meydan Vahap Seçer!!! Alnım ak, vicdanım rahat! Yedi düvel de karşıma çıksa hak bildiğimi söylemekten geri durmayacak; Chp-Hdp-İp ittifakının Güzel Mersinimizi Pkklıların üssü haline getirmesine de sessiz kalmayacak ve sonu ne olursa olsun göz yummayacağız.” dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu:

MHP’li Olcay Kılavuz: Emekçiyi İşinden Eden Bir Zihniyetin Hakkımda Suç Uydurması Benim İçin Göğsümde Gururla Taşıyacağım Bir Şeref Nişanesidir

MHP’li Olcay Kılavuz, Hakkında suç duyurusunda bulunan Vahap Seçer’e tokat gibi cevap verdi: “Mersin’e hizmetleriyle değil işten çıkarmalarıyla gündeme gelen, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi verdikleri namus ve şeref sözlerine rağmen üç bine yakın emekçiyi işinden eden bir zihniyetin hakkımda suç uydurması benim için göğsümde gururla taşıyacağım bir şeref nişanesidir. ”, dedi.

Mersin BBB Vahap Seçer hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Herkes şunu iyi bilmelidir ki haklı olduğumuz hiçbir davadan korkmayız, Mersinli hemşerilerimizin hakkını aramaktan, milletvekilliği vazifemizi layıkıyla yapmaktan da sonu ne olursa olsun asla geri durmayız.

Mersin’e hizmetleriyle değil işten çıkarmalarıyla gündeme gelen, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi verdikleri namus ve şeref sözlerine rağmen üç bine yakın emekçiyi işinden eden bir zihniyetin hakkımda suç uydurması benim için göğsümde gururla taşıyacağım bir şeref nişanesidir. Vahap Seçer ve malum kirli zihniyeti! İşbaşına geldiğiniz günden bu yana kinle, intikamla ve nefret duygularıyla hareket etmediniz mi? İdeolojik düşmanlıklarla Mersinlilerin değil sadece sizden olanların, size yandaşlık yapanların belediye başkanlığını yapmadınız mı?

MHP’li Olcay Kılavuz: Ülkü Ocakları, Haram Yemeyen, Hak Etmediğine Tenezzül Etmeyen, Verilen Vazifeyi Layıkıyla Yerine Getirmeyi Kendisine Şiar Edinenlerin Yuvasıdır.

MHP’li Olcay Kılavuz, Haksız ve hukuksuz olarak işten çıkarılan vatandaşların hakkını aramaya devam edeceğini dile getirirken Vahap Seçer’e “Ülkü Ocakları, Türkü Ocakları diye diline doladığın yer vatan, millet ve bayrak sevdalılarının otağı; haram yemeyen, hak etmediğine tenezzül etmeyen, verilen vazifeyi layıkıyla yerine getirmeyi kendisine şiar edinenlerin yuvasıdır.”, dedi.

Birçok belediye çalışanını vatanını, milletini ve bayrağını seviyor diye işinden çıkarmadınız mı? Sırf Ülkücü ve MHP’li olduğu için binlerce belediye çalışanının kanına ekmek doğrayıp garibin, gurebanın, fakirin, fukaranın helal rızkını elinden almadınız mı? Bak Vahap Seçer!!! Daha birkaç gün önce Ülkü Ocakları, Türkü Ocakları diye diline doladığın yer vatan, millet ve bayrak sevdalılarının otağı; haram yemeyen, hak etmediğine tenezzül etmeyen, verilen vazifeyi layıkıyla yerine getirmeyi kendisine şiar edinenlerin yuvasıdır.

MHP’li Olcay Kılavuz: Belediye Kadrolarını Pkklılara Peşkeş Çekmediniz Mi?

MHP’li Olcay Kılavuz Sosyal Medya üzerinden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sert cevap verdi: “ Bir yandan Ülkücü ve MHP’li düşmanlığı yaparken öte yandan terörist Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatroyu sahnelemediniz mi? Belediye kadrolarını Pkklılara peşkeş çekmediniz mi ? “, dedi.

Ülkücüleri; çalışmamakla, kazandığı paraları hak etmemekle, belediye kaynaklarını talan etmekle veya yan gelip yatmakla suçlayacak biri daha anasından doğmamıştır. Bu hareket şehitler hareketidir. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı için serden geçenlerin kalesidir. Halka hizmeti hakka hizmet olarak göremeyen zihniyetinizin haktan ve hukuktan bahsetmesi de kara mizah örneğidir. Bir yandan işçi çıkarırken

diğer yandan yeni işçi alımı yapmak da tam size yakışan emek ve emekçi düşmanı anlayışınızın göstergesidir!.. Bir yandan Ülkücü ve MHP’li düşmanlığı yaparken öte yandan terörist Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatroyu sahnelemediniz mi? Belediye kadrolarını Pkklılara peşkeş çekmediniz mi?

MHP’li Olcay Kılavuz: Yavrusu Hasta Bir Kadına “Hdp’ye Üye Ol İşini Halledelim” Demediniz Mi?

MHP’li Olcay Kılavuz sosyal medya hesabından “Burhanettin Kocamaz ve ittifak ortağınız Hdplilerin de şahsım hakkında şikayetçi olması ve eksik kalan kısmı tamamlamanızdır.”, dedi.

Yavrusu hasta bir kadına “Hdp’ye üye ol işini halledelim” demediniz mi? Bak Vahap Seçer!!! Çocukların boyunlarını bükük bıraktınız. Anaların, babaların eşlerin gözünü yaşlı bırakıp feryatlarına kulak tıkadınız. Çalışanları uzak ilçelere sürgüne gönderip aile bütünlüğünü darbe vurdunuz. Baskıyı ve mobbingi olağan hale getirdiniz. Bir kadının eline süpürge verip temizlik yaptırarak en büyük kadın düşmanlığını siz yaptınız. Kadına şiddetin alasını siz uyguladınız. Engelli insanlarımızı işinden ederek istikballerinin önüne en büyük engeli siz koydunuz. Sonra da utanmadan hakkımda şikayetçi mi oldunuz? Burhanettin Kocamaz da şahsımı mahkemeye vereceğini açıkladı. Vahap Seçer sana tavsiyem Burhanettin Kocamaz ve ittifak ortağınız Hdplilerin de şahsım hakkında şikayetçi olması ve eksik kalan kısmı tamamlamanızdır.

MHP’li Olcay Kılavuz: Hodri Meydan Vahap Seçer!

MHP’li Olcay Kılavuz sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: Gazi Atatürk’ün dediği gibi MERSİNLİLER MERSİNE SAHİP ÇIKACAKTIR, dedi.

Hodri meydan Vahap Seçer!!! Alnım ak, vicdanım rahat! Yedi düvel de karşıma çıksa hak bildiğimi söylemekten geri durmayacak; Chp-Hdp-İp ittifakının Güzel Mersinimizi Pkklıların üssü haline getirmesine de sessiz kalmayacak ve sonu ne olursa olsun göz yummayacağız.

Konu emeğin üstünlüğü ve emekçinin hakkı olunca faşizmin alasını uygulayan Vahap Seçer!!! Alnının teri, emeğinin hakkı ve bileğinin gücüyle helal lokmasını kazanan emekçinin tertemiz emeğini kirletmenize müsaade etmeyecek; her platformda da sesleri olmaya devam edeceğim. Vahap Seçer!!! Yaptıkların yanına kar kalmaz. Mersinli hemşerilerim de bu yaptıklarını asla unutmaz. Günü geldiğinde de vatanperverliğin mihmandarı olan şehrimiz hak ettiğin cevabı vermekten de geri durmaz. Gazi Atatürk’ün dediği gibi MERSİNLİLER MERSİNE SAHİP ÇIKACAKTIR

Yağız hırsız ev sahibini bastırırmış Vahap Efendi. Ama suç üstü yakalandın. Mesnetsiz iddiaların seni kurtarmayacak. Terörle iş birliğini, vatan pahasına siyaset yapıp halka hizmetten duruşunu her yerde yüzüne vurmaya devam edeceğim.

Seni ve kirli zihnihetini Mersinliler'in temiz vicdanlarına ve vekili olduğum Büyük Türk Milleti adına tarihe havale ediyorum. Hem tarih hem millet hem de Mersin önünde hesap verecek, mahkum olacaksınız.

MHP’li Olcay Kılavuz: Ölü Balık Rolü Yapamayız

MHP’li Olcay Kılavuz sosyal medya hesabından, haksız ve hukuksuz yere işten çıkarılan belediye çalışanlarının hakkını arayacağını dile getirdi. “ Mazlumların, masumların, yüreği yanmışların, ekmekleri ellerinden alınanların, hakkını sonuna kadar savunacağım. Sonu ölüm de olsa zulüm de olsa Allah için adam gibi korkusuzca haykıracağım. “, dedi.

Mazlumların, masumların, yüreği yanmışların, ekmekleri ellerinden alınanların, hakkını sonuna kadar savunacağım. Sonu ölüm de olsa zulüm de olsa Allah için adam gibi korkusuzca haykıracağım. Haksızlık karşısında eğilme. Eğilirsen hem hakkını hem şerefini kaybedersin. HER TÜRLÜ GELİŞMEYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR DEVE KUŞU MİSALİ TAKILANLARI SEYREDİYOR GÜLÜYOR ve SABREDİYORUZ!!!