MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz partisinin Kayseri'de düzenlenen Bölge İstişare Toplantısı'nda bir konuşma yaptı.

Olcay Kılavuz'un konuşması şu şekilde:

Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler Kayseri Bölge İstişare Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz, şerefler getirdiniz. Sizleri saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. İstişare toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor; Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in memleketinde bulunmanın onurunu, gururunu ve bahtiyarlığını yaşıyorum. Bu vesileyle Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i, bütün şehitlerimizi ve Ebediyete irtihal etmiş tüm dava büyüklerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; Manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Böylesi muhteşem bir organizasyonu gerçekleştiren çok kıymetli MHP Kayseri İl başkanıma değerli yönetimine ve Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanımıza canı yürekten şükranlarımı, ve saygılarımı sunuyorum Allah onlardan razı olsun.

MHP’li Olcay Kılavuz: Amerika, Ülkü Ocakları’yla Alakalı Küstahça ve Alçakça Açıklama Yaptı Diye Susacak Değiliz

Ülkü Ocakları’nın başarılı çalışmalarına değinen MHP’li Kılavuz: Ülkü Ocaklarımız, Sayın Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendi ve değerli başkanlarımız göğsümüzü kabartacak güzel işler yapıyor, dedi.

Amerika, Ülkü Ocaklarıyla alakalı birtakım küstahça, alçakça açıklama yaptı diye susacak değiliz. Çin, Ülkü Ocakları’nı gündemine aldı diye duracak değiliz. Rusya, Ülkü Ocakları’nı hedef gösterdi diye kaçacak değiliz. Allah’ın izniyle imanımızla, inancımızla, cesaretimizle Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş’in ve Liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, hizmetinde, yolunda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bizler iman erleriyiz, cesaret abideleriyiz fırtınalar gibi , kasırgalar gibi tufan gibi eseceğiz herkes aklını başına alacak. Amerika’sı da, Çin’i de, Rusya’sı da alayı… Biz Ülkücüleriz, Türk Milliyetçileriyiz.

Ülkü Ocaklarımız, Sayın Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendi ve değerli başkanlarımız göğsümüzü kabartacak güzel işler yapıyor, onlara şükranlarımı sunuyorum ve Ülkü Ocakları’nın emrinde olmaktan şeref duyuyorum.

MHP’li Olcay Kılavuz: MHP doğru yerdedir.

MHP’li Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, Büyüyen, gelişen, hedeflerine azimle yürüyen, Bölgesinde ve küresel ölçekte söz sahibi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’mizin Eşine az rastlanır cinsten yaptığı atılımlar Türkiye düşmanlarının uykularını kaçırmaktadır, dedi.

Kıymetli ülküdaşlarım; Ülkemiz bir yandan Covid19 salgını ile mücadele ederken öte yandan da Türk siyasetini habis bir ur gibi saran, devlet ve millet hayatını temellerinden sarsan, Türkiye’yi stratejik hedeflerinden alıkoymayı amaçlayan Türk siyasetinin virüsleri ile mücadele etmektedir. Büyüyen, gelişen, hedeflerine azimle yürüyen, Bölgesinde ve küresel ölçekte söz sahibi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’mizin Eşine az rastlanır cinsten yaptığı atılımlar Türkiye düşmanlarının uykularını kaçırmaktadır.

Bu adımlardan rahatsız olanlar, Devletimizi ideallerinden alıkoymak için çabalayanlar, Bir şer cephesi oluşturmuşlardır. Bu şer cephesi; Cennet vatanımızın, güzel ülkemizin yolunu kesip önünü tıkamak adına Emperyalistlerden iktidar dileyen, Terör örgütleriyle ve onların siyasal temsilcileri ile iş birliğine giren zilletin ta kendisidir ve bu Türkiye için beka meselesi haline gelmiştir.

Müdafaa-i Hukuk ile Kuva-yı milliye ruhuna ve Gazi Atatürk’ün emanetine ihanet eden CHP, Terörist Demirtaş ile kahvaltı düşleyen Pensilvanya’nın projesi İP, Bölücülerin geleceği Serok Ahmet, Küresel sermayenin devası Babacan ve Terör örgütü Pkk’nın siyasi şubesi Hdp ile kurulan bu ittifak Devrin zararlı cemiyeti, Katıksız Türk ve Türkiye düşmanıdır. Terör örgütü Pkk’yı meşrulaştıranlar, Terör partisini muhatap alıp Türkiye’nin kaos ve kargaşa ortamına sürüklenmesinin yolunu açanlar, Ülkemize yönelik askeri, siyasi ve ekonomik operasyonlara alkış tutanlar işte bu kirli ittifak içerisindeki hırsızlardır, nankörlerdir.

MHP doğru yerdedir. Dün devletimize başkaldıran kalleş Pkk’nın, bebek katili canavarın, parlatılmaya çalışılan Terörist Demirtaş’ın, Devlete ve millete ihanet içerisinde bulunan sözde milletvekilleri ve belediye başkanlarının İhanetlerinin bedeli bugün en ağır şekilde ödetilmektedir.

MHP doğru politikalar izlemektedir. Dün okullarımızı ve bayrağımızı yakıp Atatürk büstlerini parçalayan şerefsizler, İmralı canisinin heykelini dikeceğini sananlar, Devletimizi tehdit edenler, Dağdaki hainlere selam yollayanlar, Sırtını Pyd’ye, Ypg’ye yaslayanlar. Bugün hak ettiklerini bulmuştur.

Necmettin ve Aybüke öğretmenlerin, Nurcan Karakaya ve Bedirhan bebeklerin, Fırat Yılmaz Çakıroğlu gibi nice Koçyiğitlerin kanları yerde kalmamış; Devlete başkaldıran hainlerin başları ezilmiş, bulundukları yerlere Allah’a hamdolsun gömülmüşlerdir. HDP’yi Kürt siyasal hareketinin temsilcisi olarak görenlere, Terör partisini meşru olarak addedenlere, Terörist Demirtaş’a özgürlük isteyenlere karşı biz daima teröriste terörist diyoruz. Bugün de gür sesle haykırıyoruz: Hdp terör partisidir, Selahattin Demirtaş ise eli kanlı, satılmış, vatan haini, şerefsiz bir teröristtir.

MHP’li Olcay Kılavuz: Devletimizin ve Yüce Türk milletimizin azim ve kararlılığıyla bu kalkışma bertaraf edilmiş.

15 Temmuz Hain Darbe kalkışmasıyla alakalı konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: Devletimizin ve Yüce Türk milletimizin azim ve kararlılığıyla bu kalkışma bertaraf edilmiş, Ülkemiz; elini kolunu bağlayan, gelişmesi ve ilerlemesine engel olan prangalarından 15 Temmuz’da kurtulmuştur, dedi.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım,

15 Temmuz 2016 yılında emperyalizmin taşeronu olan Fetö; bir ihanet kalkışmasıyla Türkiye’yi işgale yeltenmiş maalesef 251 insanımız şehit olmuştur, 2196 insanımız gazi olmuştur. Cumhurbaşkanlığı, TBMM, MİT ve Özel Harekat Başkanlığı saldırılarla karşı karşıya kalmıştır. Pkk’ya bile atılmayan bombalar Özel Harekat Daire Başkanlığına atılmıştır. Allah’ın arslanları, çağımızın bozkurt yürekli Hamzaları şanlı özel harekatçılarımız alçakça ve kahpece şehit edilmiştir. Devletimizin ve Yüce Türk milletimizin azim ve kararlılığıyla bu kalkışma bertaraf edilmiş, Ülkemiz; elini kolunu bağlayan, gelişmesi ve ilerlemesine engel olan prangalarından 15 Temmuz’da kurtulmuştur. 15 Temmuz gecesi Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey devlet ve milletten yana olan tavrıyla Gecikmeksizin demokrasimizin karargâhı olan MHP Genel Merkezimize gelerek Parti ışıklarını yakıp gafleti, dalaleti ve hatta ihaneti ortadan kaldırmış karanlığa gömmüştür. Ülkemizi ve milletimizi bataklığa sürüklemek isteyen küresel güçleri ve Onların maşası olan hain Fetö’yü tarihin çöplüğüne gönderen iradeyi göstermiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in devlet adamı kimliğiyle almış olduğu bu tarihi sorumluluk Devlet ve milletin istikbalini aydınlatmıştır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ihanetin kol gezdiği bu meşum ve karanlık gecede Vatan olmuş, millet olmuş, bayrak olmuş, Yüce Türk milletinden aldığı güçle Satılmış alçakları derdest edecek şanlı dirilişin destanını başlatmıştır. İşte Cumhur İttifakı ruhu böylesi karanlık bir ortamda doğmuştur. Asla unutulmamalıdır ki Cumhur İttifakı bir seçim ittifakı değildir. Ortak değerlerin ve ortak kaygıların üzerinden yükselmiştir.

Cumhur İttifakı; vatanın bölünmez bütünlüğünün ve milletin bağımsızlığının teminatıdır.

MHP’li Olcay Kılavuz, Türk milletinin hainlere, işbirlikçilere ve küresel güçlere karşı verdiği milli tepkinin adı olmuştur. Cumhur İttifakı; vatanın bölünmez bütünlüğünün ve milletin bağımsızlığının teminatıdır, dedi.

Her şeyden önce Türkiye’yi hür, demokratik ve müreffeh bir geleceğe kavuşturma azmi, Türk milletinin hainlere, işbirlikçilere ve küresel güçlere karşı verdiği milli tepkinin adı olmuştur. Cumhur İttifakı; vatanın bölünmez bütünlüğünün ve milletin bağımsızlığının teminatı, Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak iradenin yansıması Bekamıza yönelen tehlike ve tehditleri yok edecek inanç ve kararlılığın adıdır. Cumhur İttifakı, Türk milletinin sinesinden doğmuş, şanlı ecdadımızın emanetleriyle yoğrulmuş, vatanın hizmetine sunulmuş Millî bir kudrettir. Türkiye’nin en önemli problemlerinin başında gelen terörün beli kırılmışsa Bu, Cumhur İttifakı’nın milli politikalarının yansımasıdır. Mavi Vatan da egemenlik haklarımız korunup Karabağ’a Türk’ün mührü vurulmuşsa, Ayasofya Camisinin ibadete açılması Cumhur ittifakının zaferidir. Cumhur İttifakının milli ruhu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin uygulanmasının sonucudur.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden geri dönüş yoktur ve asla da olmayacaktır.

MHP’li Olcay Kılavuz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’ye özgü, Türk milletinin tarihi ve kültürel dokusuna uygun bir hükümet sistemi olarak inşa edilmiştir, dedi.

Saygıdeğer dava arkadaşlarım, Cumhur İttifakı aynı zamanda ülkemizin öteden beri parlamenter sistemden kaynaklı yaşamış olduğu yönetim krizlerinin Çok parçalı ve çözümsüz siyasetin, Demokrasi dışı müdahalelere gerekçe yapılan mahsurların, Yürütmedeki çift başlılıktan kaynaklı sıkıntıların da sonunu getiren bir sistem inşa etmiştir. Partimiz bu noktada devletin ve milletin ilelebet yaşatılması ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerinin garanti altına alınması suretiyle Her türlü yıkıcı tartışmaya son vermek adına tarihi bir sorumluluk almıştır. Milli mutabakat anlayışı ve Yenikapı ruhu çerçevesinde bir araya gelen Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Yapılan anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini meydana getirmiş Bu sistemle birlikte yönetimden kaynaklı her türlü sorun ve sakınca giderilmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’ye özgü, Türk milletinin tarihi ve kültürel dokusuna uygun bir hükümet sistemi olarak inşa edilmiştir. Cumhuriyetin temel nitelikleri, Türk milli kimliği, demokratik rejim ve insan hakları gibi değerler ise Yeni sistemin vazgeçilmezleri olmuştur. Zillet İttifakı paydaşlarının “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” adıyla tedavüle soktuğu Türk siyasetini yeni krizlere gebe bırakacak sistemin uygulanma ihtimali kalmamıştır. Parlamenter sistemde iç ve dış odaklar eliyle hükümetlerin nasıl kurulup düşürüldüğü, Siyasal istikrarsızlıklar ve Türkiye’yi her defasında geriye götüren darbelerin enkazları hala hafızamızdadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden geri dönüş yoktur ve asla da olmayacaktır. Milletimiz; sağlam ve şaşmaz iradesi, engin feraset ve basiretiyle kararını vermiş; yönetim stratejisini belirlemiştir. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 maddelik anayasa ile birlikte de Türk tipi başkanlık olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Taçlandırılacaktır. Güçlü Türkiye, Kudretli Devlet adım adım inşa edilmektedir. İlkeli, dürüst ve ahlaklı siyasetin temsilcisi, Önce ülkem ve milletim anlayışının uygulayıcısı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi, Dün olduğu gibi bugün de elini taşın altına koymuş, Türk devletinden ve Türk milletinden yana tavır alarak Ülkemizin problemlerinin giderilmesinde belirleyici rol oynamıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi Türkçe duruşun, Türkçe bakışın, Türkçe kavrayışın adıdır.

MHP’li Olcay Kılavuz açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi; Yol haritası Vaşington’da yazılan, imzası Brüksel’de atılan, Karanlık emellerin kaos ortamlarına, karanlık odakların sömürge planlarına alet olmayacak kadar Milli duruş ve milli hafıza sahibidir, dedi.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in öncülüğünde Çağı doğru okuyup doğru kavrayan bir anlayışla hareket eden partimiz Ülkemizi hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak adımların mimarı olmuştur. Bugün Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey başta olmak üzere Partimizi ve Ülkü Ocaklarımızı hedef alanların kaygılarının sebebi buradadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin doğru politikaları bölgesel ve küresel güçler ve içimizdeki beslemelerin uykusunu kaçırmakta, Milletten yana olan tavrı zilletin planlarını bozmaktadır.

Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi; Yol haritası Vaşington’da yazılan, imzası Brüksel’de atılan, Karanlık emellerin kaos ortamlarına, karanlık odakların sömürge planlarına alet olmayacak kadar Milli duruş ve milli hafıza sahibidir.

Milliyetçi Hareket Partisi; Dünyaya Türkçe bakıp olayları Türkçe yorumlayan, Ankara’dan yedi düvele meydan okuyan Türkçe duruşun, Türkçe bakışın, Türkçe kavrayışın adıdır. Durduğumuz yer bellidir. Bulunduğumuz nokta Türk milletinin cevher-i aslisidir. Gölgesinde serinlediğimiz tek yer bayrağımız, Yoluna baş koyduğumuz değer ise şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızdır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ve partimizin emrinde, Sevdalısı olduğumuz büyük Türk milletinin hizmetinde, Ülkümüz; Milliyetçi Türkiye’dir!.. 52 yıllık mazimiz mücadelelerle, çilelerle ve davası uğruna şehadete yürüyenlerle geçmiştir. Yolumuz uzun yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyüktür. Durmadan, yorulmadan çalışacağız. Ödül istemiyor, alkış beklemiyoruz. Gayret bizden takdir Allah’tan. Allah’a yemin olsun ki vatan nöbetinden, millet hizmetinden bir an bile geri durmayacağız.

Yılanlardan olmayacağız.

Kaçanlardan olmayacağız.

Satanlardan olmayacağız.

El ele gönül gönüle hep birlikte başaracağız.

Gerektiğinde Ruhi Kılıçkıran olacağızi Fırat Yılmaz Çakıroğlu olacağız, gerektiğinde Pehlivanloğlu, gerektiğinde Özmen olacağız. Vatan adına can vermeyi şereflerin en yücesi sayacağız. Gece gündüz demeden, ailesinden, işinden kısacası her şeyinden feragat ederek Türk-İslam Davamız uğruna emek verip hizmet eden, Adanmışlığın ve inanmışlığın destanını yazan siz kıymetli dava arkadaşlarıma Canı gönülden teşekkürlerimi, saygılarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Cenab-ı Allah bizi bize mahcup etmesin, Varlığımız Türk varlığına armağan olsun, ne mutlu ülkücüyüm Diyene!.. ne mutlu MHP’li olana, ne mutlu Türk’üm diyene.