Çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, mübarek Ramazan ayı içerisinde iftar sofralarına misafir olmaya devam ediyor. İlk olarak Elmadağ Hasanoğlan Şehit Mustafa Büyükpoyraz Koruma Eğitim Akademisi’nde misafir depremzede aileler ile iftarda bir araya geldi. İftara MHP Elmadağ İlçe başkanı Reyhan Yaman ve partililer katıldı.

“ALLAH DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN!”

“Aziz Türk Milletinin Mübarek Ramazan Ayını tebrik ediyorum” diyen MHP'li Karakaya, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.  Devletimiz çok büyük. Yaralarımızı beraber saracağız.” dedi.

Ardından iftar sonrası, Elmadağ Hasanoğlan Şehit Mustafa Büyükpoyraz Koruma Eğitim Akademisi PEM Müdür Vekili Koray Keskin'i makamında ziyaret ederek depremzedelere verdikleri güzel hizmetleri dolayısıyla şahsına ve ekibine teşekkür etti.

Bir sonraki programda MHP Mamak İlçe başkanlığı ev sahipliğinde bölgede oturan Ülkücü Şehit Aileleri ile iftarda bir araya gelindi. MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız'ın da katıldığı iftar yemeğinden sonra aile içi sohbette bulunuldu.

MHP’Lİ KARAKAYA’DAN 14 MAYIS MESAJI

Karakaya, 14 Mayıs seçimlerinin "Cumhurun zafer muştusu" olacağının altını çizdi.

Bir sonraki programında yine MHP Mamak ilçe başkanlığının ev sahipliğinde, geçmiş dönemlerde Ülkü Ocaklarında görev yapmış ülkücülerle iftarda bir araya gelen Karakaya, “birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” diyerek birlik vurgusu yaptı.

İftara MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız ve MHP Mamak İlçe başkanı Mustafa Esen' de katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, konuşmasına şöyle devam etti:

“21. yüzyıl, Türkiye sevdalılarının, milletini canından aziz bilen serdengeçti yüreklerin tarihi yeni baştan imar ve ihya edeceği, Lider Ülke Türkiye’yi bu duygu ve şuurla inşa edeceği bir zamanın tarifidir. 2023, Cumhuriyet’in yeni yüzyılının parlak eşiğidir. Bu kapsamda tarihi bir eşikteyiz, 2023’e ve müteakip senelere heyecan ve ümitle bakıyoruz. Karamsarlar gibi olamayız, karamsarlığa teslimiyet gösteremeyiz. Zira karamsarlığın karanlık bir vicdan olduğunu, buna da inananlar için gerek olmadığını biliyor ve ifade ediyoruz.”

“ÇÖKMÜŞ KARANLIKTAN SEVGİNİN AYDINLIĞINI ÇIKARACAĞIZ”

 MHP'li Karakaya; “Cumhuriyet’in yeni yüzyılında, maddenin karanlığı içinde maneviyatın aydınlığını, cehaletin karanlığı içinde bilginin aydınlığını, ihtirasların karanlığı içinde erdemin aydınlığını, yüreklere çökmüş karanlığın içinde sevginin aydınlığını bulup mutlaka çıkaracağız. Ve bunun adına da ekonomisinden siyasetine, sanatından sporuna, kültüründen ticaretine, diplomasisinden her alandaki gıpta edilen başarılarına kadar Lider Ülke Türkiye diyeceğiz.” dedi.

MHP'li Karakaya, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

“ZAMAN TÜRKİYE ZAMANIDIR”

“Ülkemiz doğuyla batı, kuzeyle güney rotaları arasında uzadıkça uzayan bir köprü, bir buluşma potası, bir kucaklaşma sahası, ümitleri yeşerten bir yardımseverlik şahikası olarak sivrilmiştir. Bölgesel ve küresel krizlere karşı atıl, edilgen ve pasif bir halden aktif ve atılgan bir diplomasiyle müdahil duruma gelen bir Türkiye’ye ulaşılmıştır. Bu hayranlık uyandıran muvaffakiyetin arkasındaki yegane kuvvet Türk milletidir, onun ruh kökünden doğan Cumhur İttifakı’dır, dahası milli hedeflere ve tarihi müktesebata müzahir şekilde ihya edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Zaman Türkiye zamanıdır. Zemin Türk vatanı, Türk-İslam coğrafyalarıdır.

Zafer ise Türk milletinindir, cumhurun yıldızlaşan ve yıldırımlara taş çıkartan bıçkın mücadelesiyle bu zafer 2023 yılında Lider ülke Türkiye idealiyle tezahür edecektir. Elbette yapacağız, hep birlikte başaracağız. İfadelerini kullandı.”