Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı açıklamalara eleştirilerde bulundu.

İP lideri Meral Akşener’in masayı dağıtırken kullandığı söylemlerine değinen MHP’li Büyükataman, bu söylemlerin Kılıçdaroğlu tarafından “ülkücü damarıyla” izah edilmesine sert tepki gösterdi.

MHP’li Büyükataman’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde;

KILIÇDAROĞLU’NA “ÜLKÜCÜ DAMARI” TEPKİSİ

“Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında Meral Akşener'in masayı dağıtmasını, ortaklarını satmasını, masayı kumar masası ortaklarını da kumarbaz ilan etmesini, ortaklarına ağır hakaretler yağdırmasını Meral Akşener'in ülkücü damarıyla(!) izah etme işgüzarlığına kalkışmıştır.

“ÜLKÜCÜ ADAM SATMAZ”

Ülkücü adam satmaz, ülkücü oyunbozanlık yapmaz, menfaat pazarlığına tutuşmaz. Bunları yapandan da ülkücü olmaz. Kılıçdaroğlu bunları aklına iyice sokmalı ve kopan İP’i ülkücülük üzerinden bağlama hadsizliğine soyunmamalıdır.

“ÜLKÜCÜ NEFRETİNİ KUSAN KILIÇDAROĞLU İYİ BİLSİN…”

Bilinçaltında sakladığı ülkücü nefretini kusan Kılıçdaroğlu bilmelidir ki; ne HDP dayatması ile Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul eden İP Genel Başkanı Meral Akşener Ülkücüdür ne de aldığı tavır ve yaptıkları ülkücülüktür.

AKŞENER NOT EDİLDİ, HAKARET HAFIZALARA KAZINDI

Ülkücülere ve Ülkücülüğe hakaret eden Kılıçdaroğlu ve bu hakarete mahal veren Meral Akşener ülkücüler tarafından not edilmiş ve bu hadsiz hakaret hafızalara kazınmıştır.

‘BAHÇELİ’NİN SÖZÜ KULAĞINIZA KÜPE OLSUN’

Son olarak altılı masaya, gizli ortağına ve masanın ipini elinde tutan kirli ellere Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin, "Ülkücü sıradan bir hayatın takipçisi olamaz. Ülkücü gelip geçici heveslerin taliplisi de olmayacaktır." sözünü kulaklarına küpe etmelerini öneriyorum.”