Akçay, “Türk Milleti; milli ve dini değerlerine saldıran, Türkiye’nin kurucu değerlerine savaş açan, terör destekçisi, emperyalizmin taşeronluğunu yapan, millet can derdindeyken yalan ve iftirayla seçim fırsatçılığı yapan, Devlet ve millet düşmanlığı yapan CHP’ye gereken dersi verecektir.” dedi.

MHP’li Akçay şunları söyledi;

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin safı bellidir. Ne istiyorsa Türk Milleti içindir. Ne amaçlıyorsa Türk Milletinin lehinedir.  MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” anlayışıyla hareket eder.

CHP üst yönetimi ve sözcüleri konu Türk Milletinin birlik ve bütünlüğü, Türkiye’nin bekası olunca Milli bekanın kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırmaktadır.

CHP, hiçbir konuda çözüm üretememekte,  yalan-çarpıtma, polemik-demagoji, kışkırtma ve algı operasyonlarıyla, kara propagandayla kaos çıkararak toplumu kutuplaştırmaya ve buradan beslenmeye çalışmaktadır. MHP olarak CHP’nin tüm oyunlarınızı bozduk, bozmaya devam edeceğiz.

Pkk ‘yürü der’ yürürsünüz. FETÖ ne derse onu yaparsınız Cumhurbaşkanı adaylığı için ABD ve AB’ye icazet almaya gidersiniz. Terör örgütlerinin destekçiliğini, emperyalizmin taşeronluğunu yaparsınız.

MHP ve Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Türk siyasetinde milli, ahlâki ve ilkeli duruşun temsilcisidir. Yüzünü Kandil’e dönüp, sırtını Pensilvanya’ya dayayan, emperyalizmin taşeronluğu yapanların MHP’yi ve Liderimizi anlamaya ne akılları, ne ahlâkları, ne de vicdanları yetmez.

İmralı Canisi’nin her istediğini anlayan, İmralı Canisi’nin talepleri doğrultusunda 68 maddelik kanun teklifi veren, bölücü açılımı meşrulaştırmak için TBMM İçtüzük teklifi veren CHP’li Özgür Özel ne hikmetse bir tek Türk Milletini anlayamamış!

Türk Milleti; milli ve dini değerlerine saldıran, Türkiye’nin kurucu değerlerine savaş açan, terör destekçisi, emperyalizmin taşeronluğunu yapan, millet can derdindeyken yalan ve iftirayla seçim fırsatçılığı yapan, Devlet ve millet düşmanlığı yapan CHP’ye gereken dersi verecektir.”