Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP ile ilgili akla ziyan sözlerine tepki gösteren MHP’li Akçay, ‘’İmralı Canisi’nin taleplerini kanun teklifi olarak TBMM’ye getiren pkk destekçisi CHP’li Özel’in pkk terör örgütü üzerinden MHP’yi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi eleştirmeye kalkışması tam bir ikiyüzlülüktür.’’ dedi.

Akçay, ‘’Siyaseti sadece makam, mevki ve çıkardan ibaret sanan ve CHP’deki Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yanlış ata oynayan Özgür Özel, MHP’ye ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırarak koltuğunu korumaya çalışmaktadır.’’

MHP’li Akçay, şunları söyledi;

‘’CHP’li Özgür Özel MHP’yi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi “7 Haziran’dan sonra başbakan olmadı. 2018 seçimlerinden sonra AK Parti’den bakanlık almadı.” diyerek eleştirmeye kalkışmış.

CHP’li Özel daha önce de MHP’ye “AK partiden 3-4 bakanlık alacak” diye iftira atmış, iftirası boşa çıkınca pişkinlikle “neden bakanlık almadı” diye eleştirmeye kalkışmıştı.

Siyaseti sadece “makam, mevki ve çıkar ilişkisi” olarak gören CHP’li Özel’in bu ifadelerine şaşırmıyoruz. Çünkü Onlar için Türkiye’nin ve Türk Milletinin çıkarlarının hiçbir önemi yoktur.

Siyaset kısırlığı içinde debelenen CHP’nin polemik ve demagojiden, yalan ve iftiradan başka söylemi yok.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin safı bellidir. Ne istiyorsak Türk Milleti içindir. Ne amaçlıyorsak Türk Milletinin lehinedir. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi olarak “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” diyoruz.

Kılıçdaroğlu,Atatürkçüleri ve ulusalcıları CHP’den tasfiye etmiş,pkk sempatizanlarını, fetöcü hainleri, Atatürk düşmanlarını CHP’nin kritik noktalarına getirmiştir.Fetöcü hainleri miting meydanlarında alkışlatmış,kamudan ihraç edilen hainleri göreve iade edeceğin söylemiştir.

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Atatürk maskesinin arkasına saklanarak Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerlerine savaş açmakta, Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet etmekte, Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yapmakta, terör örgütlerine sahip çıkmaktadır.

Kılıçdaroğlu 20 Haziran 2014’de katıldığı bir televizyon programında “Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var." diyerek CHP’deki dönüşümü itiraf etmiştir. Kılıçdaroğlu CHP’nin rotasını Kandil’e, Pensilvanya’ya, Beyaz Saray’a çevirmiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, son grup toplantımızda “Kılıçdaroğlu’nun Maltepe Mitingi, HDP’nin, PKK’nın, FETÖ’nün, Pontus özlemi çeken çürümüşlerin mitingidir.” şeklindeki açıklamasından CHP’li Özel çok rahatsız olmuş!

CHP’li Özel’e sormak gerekir: HDP ile işbirliği yapan, pkk terör örgütüne yönelik operasyonlara karşı çıkan CHP değil midir? Ypg’yi terör örgütü olarak görmeyen, hatta ypg sınır komşumuz olsun diyen CHP değil midir?

Fetö terör örgütüne sahip çıkan, ihraç edilen fetöcü hainleri göreve iade edeceğini söyleyen CHP değil midir? Yunanistan’da sözde Pontus bayrağı önünde poz veren, Pontus hayali kuran sözde sanatçılara konser verdiren CHP’li İstanbul Belediye başkanı İmamoğlu değil midir?

CHP, İstanbul Mitingini, devlete seri katil diyen, sözde ermeni soykırımını savunan, sosyal medyada en ağır küfürleri savuran, terör örgütlerine destek çıkan, dini ve milli değerlerimize hakaret eden Canan Kaftancıoğlu’na destek vermek için yapmamış mıdır?

Tüm bu gerçekler ışığında, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi “Kılıçdaroğlu’nun Maltepe Mitingi, HDP’nin, PKK’nın, FETÖ’nün, Pontus özlemi çeken çürümüşlerin mitingi” değil midir?

İmralı Canisi’nin taleplerini kanun teklifi olarak TBMM’ye getiren pkk destekçisi CHP’li Özel’in pkk terör örgütü üzerinden MHP’yi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi eleştirmeye kalkışması tam bir ikiyüzlülüktür.

Siyaseti sadece makam, mevki ve çıkardan ibaret sanan ve CHP’deki Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yanlış ata oynayan Özgür Özel, MHP’ye ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırarak koltuğunu korumaya çalışmaktadır.''