MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, güvenlik güçlerine saldırmak için Türkiye düşmanlarıyla aynı sipere girenlerin bulunduğunu belirtti.

Güvenlik güçlerinin terörle mücadelede insan haklarına sonuna kadar saygılı olduğuna, tüm işlem ve eylemleri hukuk kuralları içinde yaptığına değinen Yıldız, "Terör örgütleri PKK, YPG, FETÖ ve DEAŞ gibi emperyalizmin aparatlarıyla kesintisiz mücadele eden güvenlik güçlerimiz karşısında terör unsurları saklanacak yer arıyor. Binlerce terör elemanı Türkiye Cumhuriyeti'ne teslim olmak zorunda kaldı. Terörün hareket alanı kısıtlandı, maddi destekleri azaldı, lojistik destekleri de kesildi. Bunlar bazılarının zoruna gidebilir." diye konuştu.

Yıldız, "savunma değil, taarruz" anlayışıyla derin ABD'nin bölgedeki oyunlarının bozulduğunu, terör örgütünün hareket kabiliyetini tamamen yitirmek üzere olduğunu kaydetti.

Ülkelerindeki zulümden kaçıp Türkiye'ye sığınanlara karşı Türk milletinin tutumunun ortada olduğunu hatırlatan Yıldız, Türk milletinin, tarihin hiçbir noktasında yabancı düşmanlığı yapmadığını, Türkiye'nin, zorda kalan insanlar için her zaman güvenli bir liman olduğunu vurguladı.