MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin emriyle tüm yurt sathında yürütülen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programları kapsamında Osmaniye’nin Düziçi ve Kadirli ilçelerinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Tüm dünya piyasaları ile birlikte Türkiye ekonomisinin de pandemi, kıtlık ve bölgesel savaşların tetiklediği problemlerle mücadele ettiğine dikkat çeken Yıldırım, “Milli istiklalin piyasa değeri olmaz, Türk Milleti’nin hür yaşamasına bir değer biçemezsiniz.” diye konuştu. 

Muhalefetin; demokrasinin ayrılmaz ve vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyleyen Yaşar Yıldırım “Köprü inşaatına, baraj projesine, tren yolu yapılmasını eleştirebilir hatta şiddetli karşıtı da olabilirsiniz ancak ülkenin bütünlüğü ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda herşeyin teferruat olduğunu tekrardan hatırlatırım.”dedi.

Türkiye’nin çok yönlü,etkin ve aksiyoner dış politikasına değinen Yıldırım, “Doğu Akdeniz’den Kafkasya’ya, Misakı Milli topraklarından Ata Yurt Orta Asya’ya kadar Türk’ün insan sevgisinin ve adaletinin her toprağa, her insana ulaştığından memnuniyet duymamak mümkün mü?”diye konuştu. 

Torunlarımız esir olmasın diye Cumhur İttifakı kuruldu, torunlarımız rahmetle ansın diye Cumhur İttifakı’nı yaşatmanın kararlılığındayız ifadelerini kullananan Yıldırım, Osmaniyelilere, “Bir yanda hemşehriniz Türk’e sevdalı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, diğer yanda teröristin ve terörizmin hamiliğine meraklanan zilletin kirli ortakları var. Türk’e düşman olanın hakkından kim gelir, siz karar verin!” dedi.

ABD büyükelçisinin müstemleke valiliği pozunda İP’i, hdp’yi ziyaretinin neyi ifade ettiğini düşünmemiz gerekir diye konuşan Yıldırım, “Mesele ne Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı ne de Cumhur İttifakı’nı kuran partilerin oy kaygısıdır, mesele Türkiye’nin bölünme kabul etmez bir bütün halinde tam bağımsızlığını da tesis ederek, bölgesel ve küresel bir güç olmasıdır.” diyerek 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti. 

Kadirli ve Düziçi İlçe Başkanlıklarının organize ettiği salon toplantılarının ardından esnaf ziyaretine çıkan MHP heyeti Düziçi ve Kadirli esnafını tek tek ziyaret ederek, hem talep ve beklentilerini dinledi hem de MHP Lideri Devlet Bahçeli Beyefendi’nin hasbi selamlarını hemşehrilerine iletti.