Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Keklik hikâyeleri sadece edebiyatımızda, şarkılarımızda ve türkülerimizde yaşamıyor. Siyaset hayatımızda da ötmeye, şakımaya, çalım satmaya pek hevesli kekliklerin öyküsü çok. CHP'li terörist sevici ve Marksizm artığı Canan Kaftancıoğlu kekliği de bunlardan biri..." ifadelerini kullandı.

İstanbul'a büyük müjde! Yeni proje resmen duyuruldu

MHP'li Yalçın'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde;

Keklik hikâyeleri sadece edebiyatımızda, şarkılarımızda ve türkülerimizde yaşamıyor. Siyaset hayatımızda da ötmeye, şakımaya, çalım satmaya pek hevesli kekliklerin öyküsü çok. CHP'li terörist sevici ve Marksizm artığı Canan Kaftancıoğlu kekliği de bunlardan biri...

Canan Kaftancıoğlu nam siyaset kekliği, Twitter üzerinden bir güzel cıvıldayıp sesinin olanca güzelliğini(!), zekâsının olanca keskinliğini(!) sergilemiş. Aklınca da bütün öteki muhalif keklikleri başına toplamaya çalışmış.

Rivayete göre Yavuz Sultan Selim; kuş pazarında tebdili kıyafet gezerken, hemcinslerinden çok yüksek fiyata satılan bir keklik görmüş.

Neden pahalı satıldığını sorunca, "Bu keklik hepsinden güzel ötüp diğerlerini başına topluyor. Biz de o zaman topunu birden avlıyoruz." demiş. Bunun üzerine Yavuz, bahsi geçen kuşu satın almış. Uğrayacakları akıbetten öteki keklikleri korumak için de tutup kafasını koparmış.

Biz, çalımlı siyaset kekliklerinin kafasını koparmayacağız. Ancak 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı, Canan Kaftancıoğlu gibi hünerlerini teşhire pek meraklı bilumum politika kekliklerini ve başlarına toplanan yol arkadaşlarını sandığa çekip alayını birden avlayacak.