Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Milletvekili adayları Ergün Eryılmaz, Ertuğrul Yücebaş ve Kayhan Saraç, Kayseri OSB'de işçilerle buluştular. 

CHP VE İP'E SERT TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir burada yaptığı konuşmasında, "Biz vatan bölünmez dedikçe, bayrak inmez, ezan dinmez dedikçe, bu uğurda canımızı dahi ortaya koydukça CHP ve İYİ Parti'ye bakıyorsunuz, vatanı bölme uğraşında olan teröristlerle beraberken, diğer yandan bu ülkeye özerklik getireceğini söyleyen CHP parti kadroları, Genel Başkan Yardımcıları Milletvekili adayı oluyor. Bütün bunlara rağmen huzurlarınızda bu hareketin bir evladı bir kardeşiniz olarak haykırmak istiyorum. Ne yaparsanız yapın, hangi hainlerle kol kola girerseniz girin, hangi ülkelerden icazet alırsanız alın, amacınıza ulaşamayacaksınız. Milliyetçi Hareket var olduğu müddetçe ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek, vatan bölünmeyecektir" ifadesinde bulundu. 

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Eroğlu: Belediyeler bütçelerinin yüzde 10'unu kentsel dönüşüme ayırmalı

"MİLLİYETÇİ HAREKET VE CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ALAYINA HODRİ MEYDAN"

Özdemir, "Artık saflar belli olmuştur. Safların belli olduğu yerde varsın hainler iş birliği yapsın, varsın aynı güruh siyasi çıkarları için güç birliği yapsınlar. Biz de diyoruz ki, Milliyetçi Hareket ve Cumhur İttifakı olarak alayına hodri meydan diyoruz. Bunun için Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda güçlü bir şekilde seçilebilmesi için desteğinizi bekliyoruz. Milliyetçi Harket’in de milletvekili sayısını çoklaştırması için yine desteklerinizi umuyoruz" dedi.