MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhalefet partileri CHP ve İP'in grup toplantılarındaki açıklamaları üzerine tepki gösterdi. Atatürk ve Türkiye hassasiyetlerinin göstermelik olduğunu söyleyen Özdemir, "MHP hazımsızlığı tabi ancak hüsrandır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti;

RAHATSIZ OLMALARI İBRETLİK BİR DURUM

"Atatürkçü olduğunu iddia ederken, her fırsatta Atatürk’ün kurduğu tüm değerlerin düşmanı olan PKK’nın uzantısı HDP yanında kolaylıkla hizalanan kimi yazarların, Sayın Genel Başkanımızın Meclis grup toplantısında yaptığı açıklamalardan rahatsız olmaları ibretlik bir durum.

Atatürk’ün kurduğu parti olma iddiasındayken, ilke ve değerleri aleyhinde yer aldığını açıkça gösteren ve oldum olası karşısında olanların kadrolaştığı; İstanbul il başkanı, milletvekili hatta parti yöneticiliği gibi sıfatlarla taltif edildiği CHP’nin trajikomik hali malumdur.

MHP, ANITKABİR İLE KOCATEPE ARASINA ÇEKİLMİŞ ÇELİKTEN BİR HALATTIR!

Şu sıralar provokasyon çıkarmak, vatandaşa sövmek, esnafı tahrik etmek, basına saldırmak ve millete hakaret etmekle meşgul olan ama terörist Demirtaş sevgisiyle kahvaltı masası kurma heyecanı taşıyan İP’in telaşı başka, hassasiyeti Türkiye hasımlarına yaranmadır.

MHP HAZIMSIZLIĞI TABİ ANCAK HÜSRANDIR

MHP, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halattır! Kandil beslemeli kalemlerin, uzantılı siyasilerin, ilişkili tiplemelerin ve ortaklı projelerin müdavimi olanların Atatürk ve Türkiye hassasiyetleri göstermelik, MHP hazımsızlığı tabi ancak hüsrandır."