İzmir’in Seferihisar İlçesinde gerçekleştirilen programda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu İzmir’in İzmir’i sevmeyenler tarafından yönetildiğini söyledi.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun konuşması şöyle;

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla alandan bir an olsun çekilmeyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin gönül erleri, 2023’e adım adım yaklaştığımız bu günlerde vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, onların dertleriyle dertleniyor, sorunlarına çözüm aramaktan geri durmuyor ve milletimizin ferasetinden aldığı güç ile milletimizle hasret gideriyor.”

İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Devletin olmadığı yerde demokrasi olmaz” düsturuyla Cumhur İttifakı çatısı altında, bekasını kurtarmak için mücadele eden kadrolara yolbaşçılık yapan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dava arkadaşlarıyız.” dedi.

Gerçekleri anlatmakta kararlı olduklarını ifade eden Osmanağaoğlu; “Çalınmadık kapı bırakmamakta, zillet ortaklığının karanlık oyunlarını anlatma kararlılığımızdan hiçbir şey kaybetmeyeceğiz. “Hakk’ı uzaklarda arama, Hakk’ın durağı gönüldedir.” diyen Yunus Emre’nin sesine kulak verip gönüllere gireceğiz. “Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun.” diyen Mevlana’nın sözünden feyz alıp aşılmadık yol, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli’nin “Gel ha gel, insan ol da öyle gel.” Sözünü rehber edinen herkesle kucaklaşacak, açık olan gönül kapımıza davet edeceğiz.

Tunç Soyer Tepkisi

Tamer Osmanağaoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu dönem İzmir için öyle bedbaht bir dönemdir ki tarihe kaydı, bir utanç vesikası gibi düşülecektir. Tıpkı Türkiye’yi sevmeyenlerin Türkiye’yi yönetmeye heveslendiği gibi bu şehre musallat olan en büyük bela; İzmir’i sevmeyenlerin İzmir’i yönetmesidir. Benzeri ancak İzmir’in düşman çizmeleri altında inlediği o işgal karanlığında görülecek işler; bir bir hayata geçmekte, milli vicdanı yoran, sınırları zorlayan beceriksizlere her gün bir yenisi daha eklenmektedir. PKK’nın şehir yapılanmasının başındaki isim için “Tecrit kalksın” demekten, teröristbaşının hapishane şartlarına iyileştirme gelmesinin talep edildiği mitinglerde boy göstermekten, bu terör sevicileriyle “Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Sonuna kadar beraberiz” diye slogan atmaktan vakit bulamayan Tunç Soyer sevinmelidir. Çünkü çok kısa zamanda onlarla beraber vakit geçirmek için çokça zamanı olacak, doya doya sevdikleriyle beraber olacaktır.”

Çünkü İzmirli bu düzeni bozacak, Türk milleti bu çarka dur diyecek, İzmir’i de İzmir’e sevdalı yüreklerle buluşturacaktır. Boş zamanlarında onu Başkancılık oynama külfetinden onu kurtaracaktır. Hiç şüphe yok ki bu buluşmanın kahramanları da; öngörüleri ve bilgeliğiyle her zaman yol göstericimiz olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve onun muazzam liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin gönül erleri olacaktır.