MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili tartışmalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan İp’li Bahadır Erdem’e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Sen Liderimizin adını ağzına alacak adam değilsin. Kirli ağzını topla, haddini bil, edepsizlik yapma! Terörist Demirtaş’a ve Leyla Zana’ya övgüler yolladığın hainbaşı bebek katilini ev hapsine çıkarmayı düşlediğin, fetö elebaşının dönüşünü beklediğin twitlerin hesabını ver!” şeklinde konuştu.

Olcay Kılavuz’un sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama şöyle:

Atatürk sevdalısı olan, Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda siyasi hayatını tanzim eden muhterem liderimizi Atatürk’e yapılan bütün hakaretlere sessiz kalmakla suçlamak aşağılık bir iftira alçak bir propagandadır.

Gazi Atatürk ortak değerimizdir. Atatürk’ün izinden gidenler ülkücülerdir. Atatürk’ün ideallerini yaşatan ise Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in öncülüğünde MHP’dir. Siz ise Hdp’yi Kürt siyasal hareketinin temsilcisi sayan terörist Demirtaş ile kahvaltı düşleyen müfterilersiniz.

Türkiye’de Ulu Önder Atatürk’ün eserlerine, emanetlerine sahip çıkan ve hedefleri doğrultusunda istikamet belirleyen siyasi Lider Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’dir. Atatürk düşmanlığı ile Liderimizin adının yan yana anılması gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir.

Sen Liderimizin adını ağzına alacak adam değilsin. Kirli ağzını topla, haddini bil, edepsizlik yapma! Terörist Demirtaş’a ve Leyla Zana’ya övgüler yolladığın hainbaşı bebek katilini ev hapsine çıkarmayı düşlediğin, fetö elebaşının dönüşünü beklediğin twitlerin hesabını ver!