Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Ankara Birinci Bölge, Birinci Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya seçim çalışmalarına hızlı başladı.

“GAYRETLERİMİZ VE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Seçim bölgesi olan Gölbaşında bölge muhtarları ve aileleri ile birlikte gerçekleşen iftara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin ile birlikte katılan Karakaya, “Gayretlerimiz ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Ardından Gölbaşı’nda iftar sonrası asker kınasına katılan Karakaya, vatani görevini yerine getirecek olan askerimize muvaffakiyetler diledi.

“BAYRAĞIN DALGALANDIĞI HER YER VATANDIR”

Asker ziyaretinin ardından, Gölbaşı Karaalililer Lokaline çat kapı bir ziyaret daha gerçekleştirerek Karaalililerle lokalde sohbet eden Karakaya, burada yaptığı konuşmada "Ezanı Muhammediye okunan her yer vatan, bayrağın dalgalandığı her yer vatandır" ifadelerini kullandı.

Oradan ayrıldıktan sonra bilardo salonunda esnaflarla bir araya gelen Karakaya; esnaflarla çay tadında muhabbet gerçekleştirdi.

“GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAH’TAN”

Gölbaşı’nda iftar sonrası çat kapı ziyaretler sırasında kapısı açık Cumhur İttifakı/AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek “Gayret bizden Tevfik Allah’tan” vurgusu yapan Karakaya; “Türk ve Türkiye Yüzyılına kutlu bir adım atılacak, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun muazzam zaferiyle taçlanacaktır." ifadelerini kullandı.