Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Ankara Birinci Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya temposunu artırarak çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Karakaya; İlk olarak sabahın erken saatlerinde Elmadağ Hasanoğlan da İlçe başkanı Davut Akyüz ve  teşkilât mensuplarının katılımıyla Hasanoğlan Bahçelievler mevkii caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Elmadağlı esnafların ilgileri bir hayli yoğundu. Ardından Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Çevre Derneğini ziyaret eden Karakaya  Hasanoğlan’ın çözüm bekleyen sorunları konusunda takipçi olacağının sözünü verdi.

Karakaya: “Gelecek ay yıldızlı al bayrağın altındadır”

MHP'li Karaya, “Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti’dir. Cumhur İttifakı ise Türk milletinin gelecek umudu, beka ufku, birlik ve beraberlik şuurudur. 2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir Cumhurla Cumhuriyet tam olarak kenetlenmiştir. 2023 yılında Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun demokrasi zaferiyle kristalleşecek, hitamında Türkiye’mizin hızına hiç kimse yetişemeyecektir.

Biz Türk milletinin hadimiyiz. Biz Türkiye’nin, Türk dünyasının ve Türk milletinin hatır bilen, haya bilen, hakikat bilen, hakkaniyet bilen haysiyetli neferleriyiz, aziz milletimize mensubiyetten şeref duyan sevdalı yürekleriz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz.” ifadelerinde bulundu.

Ardından MHP  Mamak Ilçe başkanlığının seçmen iletişim merkezinin açılışına Bölge milletvekili adayı Önder Kahveci, MHP Mamak Ilçe başkanı Mustafa Esen ve teşkilât mensuplarıyla katıldı.

Karakaya burada;

"Siyasetimizin ilkesel çerçevesi, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışıyla sınırlıdır.

Milletimizin ve ülkemizin çıkarlarının yanındayız, her zaman da yanında olacağız.

Türkiye’nin gelişmesi, güçlenmesi, zenginleşmesi, büyümesi, kalkınması, mutlu ve müreffeh hale gelmesi maksadıyla yapılan her girişimin, gösterilen her çabanın, yapılan her çalışmanın istisnasız destekçiyiz.

Bugün milli ve yerli silah sanayimiz imrenilecek bir seviyeye ulaşmıştır.

İhtiyacımızı karşılamanın yanında, İHA’lar, SİHA’lar, Akıncı’lar, kara araçları, deniz platformları, milli uçak ve helikopter projeleriyle birlikte yine milli silah ve füze imalatı milletimize haklı bir gurur yaşatmaktadır.

Türkiye 170 ülkeye savunma sanayii ürünleri ihraç eden bir konumuna gelmiştir.

Milli güvenliğimizin, milli varlığımızın, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğümüzün risk ve tehlikelere atılması diye bir şey söz konusu olamayacaktır." açıklamalarında bulundu.

Akşam programında ise Gümüşhanelilerle bir araya geldi. Cumhur ittifakına destek istedi.

Pazar günü de yoğun temposu devam eden KARAKAYA; Toki sakinleri ile kahvaltıda buluştu. Ardından  Gölbaşı Topaklı Mahallesinde düzenlenen yemekli toplantıya; MHP 1'inci Bölge Milletvekili adayı Önder Kahveci, Gölbaşı  Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Meclis Üyeleri teşkilât mensuplarıyla birlikte katıldı.

Karakaya burada da birlik beraberlik vurgusu yaparak Cumhur ittifakına oy istedi. Ardından Çankaya İlçe başkanı Serkan Damar ile birlikte; Tunalı Hilmi de seçim stantı kurarak fedakarca çalışan partilileri ziyaret etti. Akşam saatlerinde Cumhur ittifakının diğer kanadı Akpartinin Gölbaşı seçmen iletişim merkezinin açılışına katıldı. Ordan ayrıldıktan sonra Arif Çelik tarafından Gölbaşı İncek'te açılan;  MHP "seçmen iletişim merkezînin" açılışını,Bölge Milletvekili Adayları, MHP Ankara İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Gölbaşı  Belediye Başkanı ve teşkilât mensuplarımızın katılımıyla  gerçekleştirdi.