MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Gölbaşın da muhtarlarla kahvaltılı toplantı da bir araya geldi.

Akparti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,  MHP Gölbaşı Ilçe başkanı Serdar Tekin, Akparti Gölbaşı Ilçe başkanı Selim Akceylan, muhtarlar ve teşkilât mensuplarının katılımıyla gerçeklersen toplantıda konuşan  MHP'li Karakaya; 

"Cumhur İttifakı Türkiye’nin huzurlu, güvenli yönetimi için vardır. Cumhur İttifakı istiklalin koruyucusu, istikbalin mimarıdır. Çağrımız birliğe, dirliğe ve kardeşliğedir. Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen her herkesedir. Çağrımız, bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyen her kardeşimedir. Çağrımız, milli birlik ve huzurlu yarınlara ulaşmak isteyen her kardeşimedir. Çağrımız, her insanımızı kardeş, her yöremizi aziz bilen Türkiye sevdalılarınadır. Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla kaderimiz birdir. Biz birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bizim öz be öz kardeşimizdir."

14 Mayıs seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi ve  Cumhur ittifakı adına teşekkür ederek, 28 Mayıs seçimlerinde  Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Karakaya konuşmasına şöyle devam etti:

"Cumhur İttifakı TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle üstünlüğünü tescillemiştir. Devlet ve Milletiyle Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye iradesi milletimizin onayını almıştır.  14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye kazanmıştır.  28 Mayıs 'ta da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan sizlerin desteğini alarak açık ara fark ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilmelidir ve Allah'ın izniyle seçilecektir."