Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Ankara Birinci Bölge, Birinci Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Salı sabahın erken saatlerinde, çalışmalarına baba ocağı Bala'dan başladı.

Ziyaretlerine MHP 1'inci bölge  Milletvekili adayı Funda Gülerer, İlçe Başkanı Taner Işık, Meclis Üyeleri ile Balalı dost ve yakınları da eşlik etti. Ardından; BALA Ziraat Odası Başkanı Okan Yalçın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Oradan BALA Salı Pazarındaki esnafa ve alış veriş yapan hemşehrilerine hayırlı işler dileyen Karakaya yoğun ilgi gördü.

"Bir sonraki durağında BALA’'daki isyerlerine  ziyarette bulundu. Balalı hemşehriyle sohbet eden Karakaya;   “Zaman kucaklaşma ve birlikte hareket etme zamanıdır. Vakit birlik beraberlik vaktidir” ifadelerini kullandı.

Programlarına hızla devam eden Karakaya'nın aynı gün bir başka ilçe ziyareti Polatlı idi.

POLATLI Seçmen iletişim Merkezinde Milletvekili adayları Önder Kahveci, Levent Cağlancı, Polatli Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, İlçe Başkanı Uğur Güngör ve teşkilat mensuplarıyla beraber, Basın  temsilcilerini ağırladı.

Ardından POLATLI’da iftar öncesi esnaflari ziyaret ederek, Hayırlı işler diledi. Sokaktaki hemşehrileriyle sohbet etti. Yine ilgi ve alaka yoğundu.

Oradan Polatlı da yoğun katılımlı bir iftara; Milletvekilleri Adayları Önder Kahveci ve Levent Cağlancı’yla birlikte iştirak etti.

Toplantıyı organize eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve MHP İlçe Başkanı Uğur Güngör’e teşekkür etti.

Birlik beraberlik vurgusuna dikkat çeken Karakaya şu açıklamalarda bulundu.

"Biz ezelden ebede uzanan ve asla kırılamayacak kardeşlik bağlarına sahibiz. Hiç kimseyle ayrımız, gayrımız yoktur. Kardeşlik bağımsızı tescili Cumhur ittifakıdır. Cumhur İttifakı, aziz milletimizin ve henüz doğmamış Türk çocuklarının huzur meşalesi, umut nişanesi, birlik ve kardeşlik kaynağıdır. "Açıklamasına yer verdi.

Gecenin geç saatlerinde ÇANKAYA Balgat'ta  Gönüldaşlarla yeniden bir araya geldi.

Karakaya; Başta Akın Yavuz olmak üzere emeği geçen herkese ve katılan tüm ülküdaşlara teşekkürlerini sundu. Son olarak Sahur da çat kapı BALGAT Osmanlı kafe ziyaretini gerçekleştiren Karakaya gençlerle hasbihal etti.