MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konyada Aziziye Kültür Merkezinde partisinin belediye başkanları, meclis üyeleri ve il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Partililere seslenen Mustafa Kalaycı, muhalefeti eleştirdi. Kalaycı, HDPnin, PKKnın, FETÖnün ve muhasım dış güçlerin masa altında gizlendiği 6lı masaya Türk milletinin itimadı asla yoktur.

Bu masa kinin ve kifayetsizliğin masasıdır. Bunlar, milli birlik ve kardeşlik bağlarımızı koparmanın derdindeler. Etnik ve mezhep temelli bölücülüğü kaşımanın hevesindeler. Suriyede, Irakta, Libyada, Karabağda, Balkanlarda, Kafkaslarda, Mavi Vatanda Türkiyenin etkin mücadele gücünü, haklı ve meşru varlığını tartışmaya açmanın emelindeler. Türkiye ekonomisini kötülemenin peşindeler. Milletimize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanların tek amacı yıkmaktır, tahrip etmektir, temellerimize dinamit koymaktır. Fakat başaramayacaklar, Türkiyeyi asla geçemeyecekler, cumhurun iradesini yenemeyecekler. Bizim zillete düşürülecek bir ülkemiz yoktur. Ülkemizi geriye götürmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiyenin yarınları aydınlıktır. 2023 ve takip eden yıllar Türkiyenin dev gibi ayağa kalkışına sahne olacaktır.

Bunu sağlayacak irade Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakı ya istiklal ya ölüm iradesinin mirasçısıdır. Cumhur İttifakı, Türkiyeye sahip çıkan, Türk milletine hizmetkarlıkta sınır tanımayan inanmışlıktır. Cumhur İttifakı, Kızılelma seferberliğidir. Biz, bağımsız ve güçlü Türkiyeden tarafız. Biz, zalime yavuz, mazluma yunus olan tarafız. Biz, küresel oyunlara karşı milli duruştan tarafız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yeniden cumhurbaşkanı seçileceğini söyleyen Mustafa Kalaycı sözlerini şöyle tamamladı:

Cumhur İttifakının adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk milletinin takdiri ve tercihiyle yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, oy oranı ve milletvekili sayısı itibarıyla daha da güçlenecektir. Arzumuz, arayışımız ve mücadelemiz bu doğrultudadır. Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen herkesedir. Çağrımız, bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyen herkesedir. Çağrımız, milli birlik ve huzurlu yarınlara ulaşmak isteyen herkesedir. Çağrımız her insanımızı kardeş, her yöremizi aziz bilen herkesedir.

Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla yolumuz birdir. Biz birlikte Türkiyeyiz diyen herkes bu milletin özbeöz evladıdır. Gidecek başka bir yurdumuz yoktur. Sığınacağımız başka bir toprak yoktur. Sırt döneceğimiz tek bir insanımız yoktur. Burası Türkiye Cumhuriyetidir. Biz hep birlikte Türk milletiyiz.