MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklaması ise şöyle;

"Milletimizin oyları ile oturdukları koltuklarda millet düşmanı teröristleri besleyen Kılıçdaroğlu ve avanesinin biletini elbette CHP’nin aklıselim seçmeni ve aziz milletimiz sandıkta kesecektir.İşte o zaman teröristlere hamilik yapanların nasıl denize döküleceğini göreceksiniz.

Sayın Genel Başkanımız’ın terör örgütlerine kan kusturan “İHA ve SİHA”larımızı hedef alan CHP’li Mersin belediye başkanına haddini bildirmesi, belediye kadrolarını liyakat gözetmeden HDP’lilere peşkeş çeken hadsiz CHP’li yöneticilerde büyük hazımsızlık yaratmış.

Ülkemizin terörle mücadeledeki başarısını sürekli hedef alan, daha önce de defalarca HDPKK’lı teröristleri CHP’li belediyelerde barındırdıkları ortaya çıkan bu CHP zihniyetinin bir milli güvenlik sorunu olduğu tartışılmaz bir gerçek haline gelmiştir.

CHP’nin üslupsuz yöneticileri öncelikle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kendilerine kalkan yapıp, Atatürkçü vatansever CHP seçmeninin duygularını istismar ederek kazandıkları belediyeleri niçin HDP’nin karargâhı haline getirdiklerinin hesabını CHP seçmenine vermelidirler."